Lifestyle

De 25-jarige Kristina Öztürk wil 105 kinderen – en is al aardig op weg

Kristina-Öztürk

Heel veel mensen hebben een kinderwens. En hoewel kleine kinderen ook hartstikke leuk zijn, houden de meeste mensen het op maximaal drie of vier. Maar de 25-jarige Kristina Öztürk heeft een wel heel bizarre kinderwens: zij wil namelijk 105 kinderen! En ze is al aardig op weg.

Kristina Öztürk wil 105 kinderen

De vrouw waar we het over hebben heet Kristina Öztürk en is – nog maar – 25 jaar oud. Toen ze 17 jaar oud was beviel ze van haar eerste dochtertje Vika en sindsdien is Kristina niet meer te stoppen. Inmiddels heeft Kristina zelf én met behulp van draagmoeders al 22 kinderen op de wereld gezet! Oh my…

View post on Instagram
 

Millionaire husband

Toen Kristina haar eerste kindje kreeg was ze dus een alleenstaande moeder, maar inmiddels is ze getrouwd met hoteleigenaar en miljonair Galip Öztürk. Toen ze haar man ontmoette was ze werkzaam als stripper en ging ze op vakantie naar Batumi in Georgië. Op haar eerste vakantiedag leerde ze Galip kennen. Volgens Galip was het liefde op het eerste gezicht voor hem en Kristina is het hiermee eens. Zij noemde Galip haar “haar mentor, gids en sprookjesprins ineen”.

View post on Instagram
 

Hulp van een nanny

22 kinderen opvoeden is natuurlijk megaveel. En Kristina is het daarmee eens: ze krijgt namelijk de hulp van zestien verschillende nanny’s! Ondanks dit probeert Kristina het wel zoveel mogelijk zelf te doen en wil ze lekker veel tijd met haar kinderen doorbrengen. De key tot succes, volgens Kristina? Ze houdt niet van strenge regimes. Daarnaast is genoeg slaap belangrijk en dit schijnt haar goed te lukken: de kinderen slapen van 20.00 uur tot 08.00 uur! Bizar.

Lees ook
What?! Deze vrouw bestelt voor 900 euro per maand aan eten en eet 5000 kcal per dag

Galip zit in de gevangenis

Mocht je denken dat de chaos hier ophoudt, heb je het verkeerd. Kristina staat er op dit moment namelijk – naast haar nanny’s – helemaal alleen voor! Haar man, Galip, zit namelijk in de gevangenis. Hij is de oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding. In 2012 werd hij in Istanboel veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf vanwege de moord op een medewerker van zijn bedrijf. Hij ging in hoger beroep, maar dit won hij niet, waardoor hij in 2018 naar Georgië vluchtte. Toch viel de politie eind mei zijn hotel binnen en arresteerde hem op verdenking van fraude. Inmiddels zit Galip nog steeds vast en Kristina geeft aan dat ze, ondanks haar 22 kinderen, eenzamer dan ooit is. Wát een chaos!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @batumi_mama

Must reads 👀