News

Eindelijk: voor deze bitterballen hebben we geen frituur meer nodig

De zon komt er steeds vaker doorheen en wanneer de eerste zonnestraaltjes zich laten zien gaan wij als echte Nederlanders natuurlijk gelijk het terras op. Zonnebril op, drankje erbij en natuurlijk een portie bitterballen. Genieten! Maar wist je dat je nu thuis ook je eigen bitterballen kan maken en dat zónder frituur. Perfecte snack voor een huisfeest of een van de vele tuinchillsessies deze zomer.

Ben jij ook dol op bitterballen? Ons kun je ‘s nachts wakker maken voor deze heerlijke Nederlandse snack ;-). Tot op heden moesten wij helaas de deur uit voor een portie van deze heerlijk snack, maar Van Dobben heeft hier iets op bedacht. De beroemde Van Dobben heeft speciaal voor alle bitterballovers het assortiment uitgebreid met een oven/airfryer variant! Niet alleen de bitterballen mik je vanaf nu gewoon thuis lekker in de oven, maar ook de krokketten haal je nu gewoon uit eigen keuken. Love it!

 

Waar koop je ze?
Wees niet bang, want ze zijn net zo lekker als de vertrouwde Van Dobben uit de frituur en bereid volgens de originele en herkenbare receptuur volgens Van Dobben. De verpakking bevat vier kroketten of twaalf bitterballen en zijn verkrijgbaar in alle bekende supermarkten met een adviesprijs van €3,79.

Beeld: iStock

Must reads 👀