News

GlamGlow lanceert My Little Pony glittermaskers en wij móeten dit hebben

Pfoe, wat een drukke week. Tijd om even te relaxen met een kopje thee en een heerlijk gezichtsmaskertje. Wij doen het regelmatig, het ultieme relaxmoment. Toen wij de nieuwe gezichtsmaskers van GlamGlow zagen maakte ons beautyhart een sprong. Het merk lanceert My Little Pony gezichtsmaskers met glitter, héél veel glitter en wij willen dit gelijk in huis halen. Kijk snel verder en je begrijpt waarom.

GlamGlow x My Little Pony

In december lanceerde GlamGlow al een glittermasker met holografische glitters en als je denkt dat het niet nog beter kan, dan heb je het mis. Het beautymerk brengt namelijk een nieuw gezichtsmasker op de markt in samenwerking met My Little Pony en wij zijn verkocht. Er komen niet één, niet twee, maar zelfs drie(!) nieuwe gezichtsmaskers op de markt geïnspireerd op de verschillende My Little Pony karakters. De zwarte is gebaseerd op Princess Luna, de fluorescerende roze staat voor Pinkie Pie en de paarse uiteraard voor Twilight Sparkle. Niet alleen de kleuren zijn fantastisch, maar de maskers zitten ook nog eens boordevol met glitters! Bekijk hieronder de eerste beelden.

my little pony glam glow

View post on Instagram
 

Geef toe, dit wil jij toch ook? Nog eventjes geduld, want vanaf 3 april liggen deze magische maskers in de schappen. Je vindt ze onder andere bij webshop asos.com voor ongeveer €48.

Bron: Elle.com

Must reads 👀