News

Musthave: Deze levensgrote unicorn tuinsproeier

Ben jij al helemaal klaar voor deze zomer? We hebben even moeten wachten, maar de tropische tempearturen zijn weer onderweg. Heb jij je bikini al klaar liggen? Mooi! Ga dan lekker chillen in de tuin samen met je vriendinnen én deze fantastische unicorn tuinsproeier. Hoe leuk is dit? En hij is gewoon te koop bij een héle bekende winkel.

Unicorn sproeier
25 graden, 26 graden en misschien zelfs wel 27 graden wordt het deze week! Perfect weer voor een dagje naar het zwembad, het strand of gewoon lekker in je achtertuin. Maak een tuinchillsessie nog veel leuker met deze mega unicorn tuinsproeier. De sproeier is levensgroot en maar liefst twee meter hoog. Wij zien ‘m al wel in onze achtertuin staan….

Zie jij het wel zitten, een levensgrote unicorn in je tuin? Dan moet je opschieten. Deze XXL unicorn sproeier is namelijk vanaf nu te koop bij Makro voor maar €39 (exclusief btw). Check hier of er nog voorraad is bij een Makro bij jou in de buurt.

Houd jij niet van unicorns?

Niet getreurd! Er zijn ook nog andere exemplaren verkrijgbaar. Wat dacht je van deze olifant tuinsproeier, waarbij het water uit zijn slurf sproeit? Of deze reusachtige dinosaurus in je achtertuin? Wij willen ze allemaal! De tuinsproeiers vind je onder andere hier en scoor je voor €40. Hello poolparty!

olifant sproeier

dinosaurus sproeier

Bron: Metro.co.uk, Marko | Beeld: Makro

Must reads 👀