News

Chocolovers opgelet: er bestaan potten Nutella van 3 kilo(!) en hier koop je ze

Ben jij gek op Nutella en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan heb je vast niet genoeg aan een standaard potje Nutella. Na twee dagen is de pot bij jou alweer leeg. Maar de oplossing is daar. Er zijn sinds kort namelijk potten met maar liefst 3 kilo(!) Nutella te koop. Nou, daar kun je wel een tijdje mee door. Dit is waar je de gigantische potten met Nutella koopt! 

Nutella op een boterham, Nutella op een banaan, Nutella op een cracker, stiekem met een lepel door de pot schrapen… Nutella smaakt letterlijk al-tijd goed. Maar het smaakt nog beter als je er super veel van hebt natuurlijk. De enorme potten met Nutella zijn verkrijgbaar bij de Duitse supermarktketen Edeka Raber, in Neukirchen-Vluyn.

De potten zijn sinds afgelopen zaterdag in het assortiment te vinden. Hoe lang de potten in de winkel blijven weten we nog niet, want ze zijn in de eerste instantie gekocht voor een speciale actie. Wel is het plan om de potten Nutella permanent in de winkel aan te bieden.

Eén pot Nutella kost €29,99. Je moet het er wel voor over hebben, want de supermarkt is twee uur rijden vanaf Rotterdam. Duurt even, maar dan heb je ook wat ;-).

Bron: ad.nl | Beeld: Pixabay