Lifestyle

Hoe je in 5 stappen de mooiste versie van jezelf wordt

“En ze leefden nog lang en gelukkig…”. Helaas gaat het echte leven niet zoals die in sprookjes. Af en toe hebben we allemaal weleens zo’n dag waarop letterlijk alles fout lijkt te gaan. Op zulke momenten hebben we even een flinke boost nodig. No worries, de oplossing is vaak dichterbij dan je denkt. In de kleinste dingen (ja echt) vind je binnen no-time weer die feel-good vibe. Welcome back, positieve jij!

♥ No pants day is the best day
Hoe graag we ze soms ook in de kast laten liggen: bh’s hebben we gewoon nodig in het leven. Ze zijn onze steun en toeverlaat… letterlijk ;-). Ook onze andere beste vriend, het slipje, is een dagelijkse must. Als je hele dag bezig bent met je onderbroek tussen je billen uit te halen en jouw bh zit ook nog eens niet lekker… Buhhh dan weet je al wat voor dag het is. Als jij je hier al niet lekker in voelt, wanneer en waarin dan wel?

Iets waardoor jij je juist wel lekker in je vel voelt is het ondergoed van sloggi. Thank god! Het merk heeft de nieuwe ondergoedlijn sloggi ZERO Feel gelanceerd en het is perféct voor meiden die helemaal into comfortabele slips en bh’s zijn. De nieuwe collectie van sloggi ‘ZERO Feel’ bestaat uit bralettes, tops en slips. Én dit is waarom jij de collectie in huis zou moeten halen:

  • sloggi ZERO Feel ondersteunt je borsten zonder ze in een bepaalde vorm te dwingen, we need this!
  • Het ondergoed is volledig naadloos. Hallo dunne jurkjes die je normaal nooit droeg omdat je áltijd wel een onderbroekrandje zag. Perfect!
  • De stretchy stof van het ondergoed zorgt ervoor dat het perfect meebeweegt met je lichaam. Het ondergoed is namelijk gemaakt op met een dot-bondingtechnologie en hij bevat super zacht 360º strechmateriaal.
  • Er zitten verwijderbare(!) vullingen in die zorgen voor een ronde vorm en een mooie omtrek. Halleluja.
  • Het ondergoed is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Basic of toch liever een leuk kleurtje? It’s up to you.
  • De maten gaan van S tot L, beha’s boven maat 7D geven iets minder steun.
  • Heb jij een wat vollere cup? Dan kun je met behulp van deze size chart checken of de bh geschikt voor je is.

Het is erg belangrijk om ondergoed te dragen van goede kwaliteit én waar jij je lekker in voelt. sloggi ZERO Feel veroorzaakt geen rode strepen op je huid of een knellend gevoel bij je borsten. Je voelt je helemaal comfy en mooi in sloggi ZERO feel. Wat het juiste ondergoed al wel niet voor je kan doen!

sloggi zero feel
♥ Weg met die rommel
De stinkende was van het vorige puntje helpt niet echt mee bij een happy feeling, dus opruimen die handel. Stress en ongelukkigheid heeft veel te maken met de drukte en chaos in je hoofd. Een rustige en schone omgeving heeft echt een goede invloed op je humeur. Waarom dan toch soms de sloddervos in ons naar boven kruipt is voor ons ook een raadsel ;-). Niet alleen de kamer ziet er beter uit, maar jij voelt je ook beter. Een win-win-situatie dus. Bh uit (of niet, met deze ZERO feel bh van sloggi vergeet je dit namelijk), Netflix erbij en chillmodus aan. 

via GIPHY

♥ Geurkaarsjes doen wonderen
Een lekker geurtje wordt iedereen wel gelukkig van. Vaak laten bepaalde geuren je denken aan fijne herinneringen bijvoorbeeld die leuke zomervakantie van afgelopen jaar. Een geurkaarsje aansteken laat jou dan ook meteen weer happy voelen. Yes! Veel beter dan de stinkende was op de grond die je nog moet opruimen… oeps! Uit onderzoek blijkt dat een vanillegeur al helemaal zorgt voor ontspanning. Dus burn those candles!

via GIPHY

♥ Bevrijd jezelf van irritaties
Na het uittrekken van je bh heb je ongetwijfeld weleens afdrukken zien zitten op je lichaam. Honderden jaren geleden moesten vrouwen zich al in een corset hijsen en nog steeds kan het gevoel van een te strak zittende bh je humeur verpesten. sloggi gunt vrouwen dit gevoel niet en wil juist dat iedereen zich lekker vrij kan voelen, ook met bh aan. Juist daarom heeft sloggi de ZERO Feel-lijn uitgebracht. Zeg maar gedag tegen de afdrukken en het beknellende gevoel, want deze bh voelt zo lekker aan dat het wel een tweede huid lijkt. Een bh die je niet eens voelt zitten, het is een droom die uitkomt!

♥ Gezellige kletsmomentjes met je bestie
Wie wordt er nou niet happy van gezellig kletsen met vriendinnen? Even nergens anders aan denken en je alleen focussen op deze ouderwetse gezelligheid die je altijd hebt met vriendinnen. En of het nou een gezellig of nuttig en diep gesprek is, je voelt je fijn en happy en dat is waar het allemaal om draait.

via GIPHY

Neem ook een kijkje op de socialmediakanalen van Sloggi: 
Instagram
Facebook

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met sloggi