News

Deze Gossip Girl actrice speelt mee in Pretty Little Liars: The Perfectionists

Nooit meer toekijken hoe de Pretty Little Liars heel Rosewood op zijn kop zetten… Het nieuws dat we geen nieuwe afleveringen van de populaire serie PLL meer konden verwachten hakte behoorlijk in. Maar gelukkig kregen we al snel goed nieuws. Pretty Little Liars krijgt namelijk een vervolg. De serie krijgt een Spin-Off: Pretty Little Liars: The Perfectionists. Eerder werd bekendgemaakt dat we onze favoriete PLL-actrices terug gaan zien in de hoofdrollen. Maar ook een personage uit Gossip Girl speelt mee. De cast wordt inmiddels steeds meer bekend en wij staan te popelen om ‘m met je te delen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists is gebaseerd op de populaire boekenreeks, geschreven door Sara Sephard. Bekend van de succesvolle PLL-boeken. De show heet: Pretty Little Liars: The Perfectionists en wordt geschreven door I. Marlene King (net zoals Pretty Little Liars). 

Om even wat duidelijkheid te scheppen vertellen wij je in het kort waar de nieuwe Spin-Off serie over gaat. Alles aan het kleine stadje Beacon Heights lijkt perfect, maar de druk om perfect te zijn is héél groot. Niet is zoals het lijkt. De stress om perfectie leidt tot moord in het kleine stadje. De spanningen lopen steeds hoger op. Elke perfectionist draagt een geheim, een leugen en een alibi met zich mee.

De serie heeft veel weg van de oorspronkelijke Pretty Little Liars afleveringen, maar speelt zich af in een totaal andere stad. Een grote overeenkomst is wel dat de personages Mona en Alison meespelen. En daar blijft het niet bij. De complete cast is namelijk bekend en dit is waar ‘ie uit bestaat:

 ♥ Sasha Pieterse 
Sasha speelt niemand minder dan de welbekende Alison DiLaurentis. We kennen haar dus al wel, maar we hebben geen idee hoe ze terugkomt in de nieuwe serie.

 ♥ Janel Parrish
Na Sasha speelt ook Janel weer mee in de nieuwe Pretty Little Liars. Ook zij neemt de rol van Mona Vanderwaal met zich mee. Spannend!
 ♥ Sofia Carsson
Sofia is in de serie te zien als Ava. Ze is een blogger met de droom om fashion icon te worden. Volgens Entertainment Weekly is ze gecast als één van de hoofdrolspelers van de serie.

 ♥ Kelly Rutherford
We kennen haar als Lily Van der Woodsen uit de serie Gossip Girl. Kelly speelt in de nieuwe serie de oprichter van Beacon Heights University en Hotchkiss Industries. Een dame die heel goed weet wat ze wil en er alles aan doet om haar zin te krijgen. Wij zijn razend benieuwd.

 ♥ Sydney Park
Sydney Park speelt Caitlin. Ze is slim, dochter van twee moeders en heeft als doel om haar moeder op te volgen als senator.

 ♥ Eli Brown
Eli Brown speelt Dylan, iemand die denkt dat hij overal in uitblinkt en beter is dan de rest. Hij houdt van muziek en is dolverliefd op Andrew.

♥ Hayley Erin
De rol van Harley Erin is nog onbekend.

Bron: cosmopolitan.com, hollywoodreporter.com, ew.com | Beeld: BrunoPress