News

Opgelet! Naar Barcelona voor €15? Dat kan alleen als je deze week nog boekt

Met dit winterse weer doen we niet anders dan dromen over de zon. Lekker afreizen naar een warm land, wat een vooruitzicht zou dat zijn hé? Kun jij je hier wel in vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je. ‘Ik heb geen geld’ is geen excuus deze keer, want als je deze week nog boekt kun je voor een prikkie naar de Spaanse stad Barcelona. Voor €15 zit jij al met je bibs in de zon, te genieten van je vakantie. Barca: the place to be.

Ryanair biedt super goedkope vliegtickets aan voor een tripje naar Barcelona, dus als je nog wilt ontsnappen richting de zon is dit dé ultieme kans. Naast tickets naar Barcelona, biedt de vliegmaatschappij ook tickets naar Londen, Ibiza en Venetië aan. Voor een maximaal bedrag van €25 heb jij de tickets al binnen. Hoe geweldig is deze aanbieding?!

View post on Instagram
 

Een klein puntje van aandacht is wel dat de reizen alleen te boeken zijn voor de periode van 7 maart en 30 april. Dus wees snel, want op = op. Het zou een gemiste kans zijn als je deze mega deal aan je voorbij laat vliegen. 

Zie jij jezelf liever in Ibiza zitten dan in Barcelona? Dan hebben we goed nieuws voor je. In dit artikel lees je namelijk hoe je voor €16,99 vliegtickets naar Ibiza scoort! Let op, dat kan alleen nog deze week 😉

Beeld: Pixabay 

Must reads 👀