News

Kerstmis komt vroeg: dit is de nieuwste trailer van The Grinch

Hij is groen, ontzettend gemeen en haat kerstmis. Schiet het je al te binnen? We hebben het natuurlijk over de enige echte Grinch. Een aantal jaar geleden zaten we allemaal voor de buis gekluisterd om de kerstfilm te bekijken. En dat kan dit jaar weer. op 28 november is de vernieuwde animatiefilm namelijk in de bios te zien. Om ons alvast voor te breiden op wat komen gaat is de trailer alvast online gezet. Wij kunnen nu al niet wachten op kerstmis!

De nieuwe film wordt gemaakt voor Illumination Entertainment. Het bedrijf dat ook films als Despicable Me en de Minion heeft uitgebracht.

In het begin van de trailer zie je dat het groene monster wakker wordt gemaakt door zijn wekker, die continue het liedje ‘Happy’ van Pharrell Williams afspeelt. Hij kan niet tegen het vrolijke deuntje en doet er alles aan om het apparaat op een agressieve manier uit te krijgen. Nadat hij zich klaar heeft gemaakt om het dorp in te lopen zegt hij: “Vandaag gaan we gemene dingen doen, en dat doen we met stijl.” Nou, de toon is gezet. De welbekende Grinch is terug van weggeweest.
Er komt een Engelse versie, maar ook een Nederlandse versie van de animatiefilm The Grinch. De Nederlandse versie wordt ingesproken door niemand minder dan Carlo Boszhard. Universal Pictures International brengt de animatiefilm op 28 november uit in de Nederlandse bioscopen. Can it be christmas already?! 

Hier bekijk je de trailer van de Engelse versie:

Watch on YouTube

Bron: ad.nl, pretty52.com | Beeld: Pixabay