Travel

Reisorganisatie zoekt vier vriendinnen die 3 maanden betaald door Europa willen reizen

Macarons eten in Parijs, het Colosseum bewonderen in Rome en surfen in San Sebastian… en dat allemaal met je drie beste vriendinnen! Je kunt vast alleen maar dromen van een roadtrip door Europa met je BFF’s, want helaas hebben we geen geldboom in de tuin staan. Toch kan het! Een reisorganisatie is op zoek naar vier vriendinnen die drie maanden door Europa willen reizen én alles vast willen leggen. En je verdient er nog geld mee ook… 

Ja, je leest het goed! Het zou zomaar kunnen dat je binnenkort drie maanden door Europa reist met je vriendinnen. Reisorganisatie Busabout zoekt een girl squad die het avontuur aandurft. Alles wordt voor jullie betaald, van de transfers tot het verblijf en het eten. De  Hop-on Hop-off bussen van Busabout zullen jullie door heel Europa voeren. Waar jullie allemaal heen gaan? Van wereldsteden als Parijs en Rome tot minder bekende pareltjes als Lake Bled en San Sebastian. Maar ook de Zwitserse Alpen en de kust van Kroatië worden niet overgeslagen. 

De reisorganisatie is op zoek naar vriendinnen die het niet alleen leuk vinden om te reizen, maar ook om alle avonturen vast te leggen. Daarom zullen jullie de taken verdelen. De eerste maakte de mooiste foto’s voor Instagram, de tweede zet de tofste video’s op YouTube, de derde bundelt alle avonturen op een blog en de vierde gaat over Snapchat en Insta Stories. 

Denk je nu, ‘dit wil ik!’?
Er zijn een aantal eisen waaraan je moet voldoen. Zo moet je boven de 18 jaar zijn en tussen mei en begin september 2018 beschikbaar zijn. Je kunt in je eentje solliciteren of als een groep. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

 

Een bericht gedeeld door Mavrica (@mavrica.co) op

Beeld: Pixabay