News

‘Cash Me Outside’-meisje geeft concert in Nederland

De uitspraak ‘Cash me outside, how bow dah?’ klinkt je vast nog wel bekend in de oren. In 2016 was Danielle Bregoli aanwezig in de show van Dr. Phil. Ze gedroeg zich ontzettend asociaal en wierp allerlei uitdagende uitspraken naar het publiek. Het filmpje waarop haar gedrag te zien was ging viral, en voordat ze het wist was Danielle een grote internethit. Ze kreeg een platencontract en bracht meerdere singles uit. En nu komt ze naar Nederland!

Dat haar uitbarsting op televisie haar zo ver zo brengen had waarschijnlijk niemand verwacht. Al snel na de show van Dr. Phil kreeg de toen 14-jarige Danielle een platencontract aangeboden. Ze bracht onder haar artiestennaam ‘Bhad Babie’ meerdere singles uit. Genoeg om concerten te gaan geven.

Toen Danielle nog een keer te zien was in een nieuwe uitzending van Dr. Phil. durfde ze zelfs te beweren dat Dr. Phil. als zijn bekendheid te danken had aan haar. How dare you?! Sinds haar optreden in de show van de presentator is zij juist degene die opeens bakken met geld verdient. Veel te veel, voor iemand die zich zo durft te gedragen. Blijkbaar kan arrogantie en onbeschoftheid je toch een heel eind schoppen.

Op 12 juli komt Danielle naar Nederland om haar zangskills met ons kikkerlandje te delen. Het concert vindt plaats in de Melkweg. Tickets kosten €19,30 en op 9 maart start de voorverkoop.

Als je niet weet wie het ‘Cash me outside’-meisje is of als je je geheugen gewoon even op wilt frissen, kijk dan deze video. 

Watch on YouTube

Bron: soundflow.nl, fhm.nl, thesun.co.uk | Beeld: iStock