Lifestyle

Dit speelgoedbedrijf maakt van jouw trouwe viervoeter een fluffy knuffelbeer

OMG! Als jij niet zonder jouw hondje kan, dan moet je echt even verder lezen. Heb jij het ook altijd zo moeilijk als je jouw lieve viervoeter achter moet laten en gaat dit gepaard met een zielige blik van het beestje? No worries, de oplossing is daar. Het is nu namelijk mogelijk om een replica van je eigen hondje te laten maken. Cute!

Het is een kleine kans dat er op jouw werk een ‘neem je huisdier naar het werk’-dag zal zijn en op school zijn huisdieren al helemaal niet toegestaan. Daar is gelukkig wat op gevonden: een replica van jouw viervoeter! Hoe leuk is dit dan?! Als jij niet zonder jouw beste vriendje de dag door kan komen, is dit dé oplossing. Bij Cuddle Clones

Klonen
Via een foto van je huisdier wordt er een knuffeldier ontworpen dat precies(!) op jouw vriendje lijkt. Dit is toch geweldig?! Het is zelfs zó precies dat je zelf ook verschillende opties hebt. Zo kun je kiezen wat voor staart het beestje krijgt (blij, relaxed of naar beneden), hoe de oren uitzien (omhoog, gevouwen of hangend), een selectie voor de mond (open, gesloten of met de tong naar buiten) en als laatste kun je de positie kiezen (staand of zittend).

 

Het duurt bij Cuddle Clones vier tot acht weken voor het maken van jouw replica viervoeter, de prijs start bij £179 voor konijnen en varkentjes en £199 voor honden, katten en paarden.

Bron: Pretty 52