News

Er bestaat een 30 seconds met een opblaasbare pop en het is hilarisch

Heb jij binnenkort een spelletjesavond op de planning staan? Dan mag dit spel absoluut niet ontbreken. ‘Who’s the dude?’ is hét perfecte spel voor een lachwekkende avond met je vriendinnen. Het is de bedoeling dat jij en je vriendinnen goed samenwerken met de levensgrote ‘dude’ van het spel. De dude? Wat? De dude ja, hij speelt graag jullie spelletje mee. Voordat je rare gedachtes opwekt vertellen wij je hoe en wat. Dit wil je!

Helaas, er speelt geen vent van vlees en bloed met jullie mee. Maar in plaats daarvan houdt een opblaaspop (van 1,50 meter) jullie gezelschap. Het is de bedoeling dat je samen met de pop zoveel mogelijk opdrachten uitvoert. Een soort van Pictionary, maar dan werk je samen met een opblaasbare vriend.

Samen met de opblaaspop beeld je bijvoorbeeld een sport of beroep uit. Het is de bedoeling dat de andere spelers binnen 45 seconden raden wat jij en je dude allemaal aan het uitbeelden zijn. Als jullie beurt voorbij is stapt de dude gewoon over naar het team van de volgende speler. Je kunt het spel met 3 tot 8 spelers spelen. Succes gegarandeerd!