News

YAY! Disneyland Parijs krijgt nieuwe attracties en we kunnen niet wachten

Disney fans opgelet, dit nieuws gaat je dag maken. Ben jij groot fan van Disney en breng jij regelmatig een bezoekje aan het park in Parijs? Dan hebben we héél leuk nieuws: Disneyland Parijs wordt namelijk nóg groter. Dat betekent nog meer uren plezier in het leukste pretpark van Europa. YAY!

Disneyland Parijs
Heb jij binnenkort een tripje staan naar Parijs? Neem dan zéker een kijkje bij Disneyland Parijs, want het park gaat volledig uitbreiden. Naast attracties zoals de Crush Coaster en de Tower of Terror kunnen we binnenkort ook in drie nieuwe gebieden van Disney terecht. Deze krijgen de thema’s Marvel, Frozen en Star Wars en zijn te vinden in het Walt Disney Studios Park.

Uitbreiding
De uitbreiding van het park is het grootste project sinds de opening in 1992. “We zijn heel enthousiast over de toekomst van Disneyland Paris en blijven investeren in haar succes op lange termijn”, aldus de voorzitter en CEO van The Walt Disney Company. “Het resort is nu al de belangrijkste toeristische bestemming in Europa. Met de ingrijpende uitbreiding die we vandaag hebben aangekondigd, zullen we nog meer geliefde personages en verhalen introduceren om zo nieuwe landen, attracties en entertainment te creëren. Zo tillen we niet alleen de ervaring van de gasten tot een hoger niveau, maar scheppen we ook nieuwe kansen voor het toerisme in deze dynamische streek.”

2021
Helaas moeten we voorlopig nog even geduld hebben, de uitbreiding start pas in 2021 en wordt uitgevoerd in verschillende fases. Voor nu moeten we ons nog even vermaken met attracties als de RC Racer.

Disneyland Parijs uitbreiding

Must reads 👀