News

Frikansushi: een combinatie van sushi en frikandellen

Elke week lijkt er wel een nieuwe bizarre voedseltrend op te staan. Nu vinden we dit als het om sushi gaat niet zo heel erg. 😉 Zo schreven we laatst al over de croissushi, een combinatie tussen een croissant en sushi. Maar nu is het tijd voor een nieuwe gekke sushi combinatie. Vergeet je standaard maki en nigiri, vanaf nu eet je alleen nog maar frikansushi. Aan tafel!

Frikandel + sushi
Eén van de meest populaire snacks uit de frituur is de Hollandse frikandel. Lekker met uitjes, mayonaise en natuurlijk een flinke dot curry. Mmm, het water loopt ons al in de mond. Waar we ook spontaan van gaan watertanden is sushi. Voor een portie sushi mag je ons ‘s nachts best wakker maken, no problem. Ben jij ook gek op sushi, maar heb je ook zin in een snack uit te frituur? Waarom niet gewoon beide eten? Sushi-liefhebbers opgelet: maak kennis met de frikansushi.

Frikansushi
Waarschijnlijk raad je het al aan de naam, maar de frikansushi is een combinatie tussen sushi en een frikandel. Say what now?! De frikansushi is perfect voor iedereen die geen keuzes kan maken. Als jij voortaan zin hebt in sushi én in iets hartigs dan kies je gewoon voor de frikansushi. En het beste is dat het ook nog eens súper makkelijk te maken is. Je maakt gewoon je standaard sushi, alleen in plaats van avocado of komkommer stop je een frikandel en wat curry tussen je sushi. Eet smakelijk!

Bron: HLN | Beeld: iStock

Must reads 👀