News

Pretty Little Liars krijgt een vervolg en het seizoen start sneller dan je denkt!

Stiekem kunnen we nog steeds niet geloven dat er nooit meer een nieuwe PLL-aflevering komt met Alison, Spencer, Aria, Emily, Hanna en de mysterieuze ‘A’. Maar niet getreurd, want er komt namelijk iets héél leuks aan. Onze favoriete serie gaat namelijk verder(!) en best news ever: ook onze favoriete PLL-actrices komen terug voor de hoofdrollen. Woohoo!

Pretty Little Liars: The Perfectionists
Yes! Ein-de-lijk is het zover. Onze favoriete show gaat verder met een nieuwe spin-off waarin onder andere ex-Liars Sasha Pieterse (Alison) en Janel Parrish (Mona) de hoofdrol spelen. De show heet Pretty Little Liars: The Perfectionists en wordt net als Pretty Little Liars geschreven door I. Marlene King. Gister kregen we van het geweldig brein achter de serie, I. Marlene King, alvast een voorproefje van de nieuwe show én cast.

Op Instagram plaatste ze een foto van de eerste table reading voor de nieuwe serie en ook onze favoriete Liars waren van de partij. De nieuwe serie is gebaseerd op de Perfectionist-boekenreeks van schrijfster Sara Shepard, bekend van de succesvolle PLL-boeken. De serie speelt zich af in Beacon Heights; een stadje waar alles perfect lijkt, maar de druk om perfect te zijn groot is. Zelfs zó groot dat er uiteindelijk een moord gepleegd wordt…

Cast
“We ontmoeten vier nieuwe karakters wie Perfectionisten zijn, één van hen haalt het niet tot het einde van de pilot…”, aldus I. Marlene King. We weten al wel dat Sasha Pieterse en Janel Parrish één van de hoofdrollen te pakken hebben. Of de andere Liars ook terugkeren is nog niet bekend, maar de kans is groot. “alleen nog niet in de pilot”.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀