Lifestyle

Op déze manieren kun jij je kamer versieren met fairy lights

Fairy lights zijn niet meer alleen om de kerstboom mee te versieren, maar worden eigenlijk overal voor gebruikt. Ze zijn onmisbaar geworden, want alles ziet er gewoon zoveel leuker uit met wat sfeerlichtjes. Lamp uit, lichtjes aan, filmpje erbij en je hebt het perfecte plaatje. Je kunt letterlijk alles versieren met fairy lights, maar om jouw kamer of huis zo mooi mogelijk te maken hebben wij wat inspiratie voor je verzameld. Kijk snel verder!

Versier je spiegel met fairylights, zodat hij een stuk meer opvalt. Door spiegels lijken je kamer ook nog eens groter dan ‘ie eigenlijk is, dus alle redenen om hem in de spotlights te zetten. 

Hang fairylights boven je bed. Zo lijkt het net alsof je onder de een sterrenhemel ligt. A place like heaven.

♥ Verzamel je mooiste, leukste en meest dierbare momenten op polaroids en hang ze met behulp van fairy lights op in je kamer. Foto’s maken je kamer een stuk persoonlijker en hoe leuk is het om die foto’s meer op te laten vallen door mooie lichtjes. Staat veel leuker dan zo’n lang wit draad aan de muur!

Als jij een grote leesfanaat bent is deze versiering perfect voor jou. Een volle boekenkast in je kamer staat super gaaf en is heel mooi in ieder interieur. Omdat het best een pronkstuk is, mag het ook best opvallen. Fleur je boekenkast dus gewoon op door er wat gezellige lichtjes in te hangen.

Mason jars zijn op zich al heel erg leuk, maar het is nog veel leuker als je ze echt op laat vallen. Doe kleine slingers fairy lights in wat potjes en zet ze ergens in je kamer. Heel simpel, maar how cute!

Een witte muur is mooi, maar kan de kamer wel wat aan de saaie kant maken. Voordat je de verfkwasten erbij pakt om meer leven in je kamer te creëren: je muur is heel makkelijk op te fleuren met behulp van fairy lights. Je kunt ze horizontaal en verticaal hangen. Net wat jij het leukste vindt!

Voor veel mensen is het hun lievelingsplek: het bed. Maak het nog leuker om in bed te liggen door je bed een frisse en gezellige look te geven. Sweet dreams!

Quotes zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Quotes of kleine inspirerende woorden aan de muur zijn een leuke manier en veelgebruikte om een muur te versieren. Om het nog wat leuker te maken, is het een optie om fairy lights om de letters heen te wikkelen. Hoe leuk is dit! 

Ben je nog op zoek naar mooie, inspirerende quotes voor op de muur? Lees dan dit artikel.

Bronnen: cosmopolitan.com, realsimple.com, countryliving.com | Beeld: iStock