News

IKEA komt met vegan hotdog

Is jouw tripje naar de Zweedse meubelgigant IKEA ook niet compleet zonder: 1. Heel veel spullen die je niet nodig hebt. 2. Een hotdog met lekker veel mosterd? Hoewel de hotdog bij de uitgang van IKEA niet weg te denken is, was het lekkere hapje nog niet voor iedereen toegankelijk. Speciaal voor alle vegans heeft IKEA daarom geweldig nieuws: er komt een vegan hotdog! En je kunt hem sneller proeven dan je denkt…

Vegan hotdog
IKEA is niet alleen populair vanwege zijn geweldige én goedkope meubels, loop een willekeurig huis in Nederland binnen en de kans is  groot dat je één of meerdere items van IKEA aantreft, ook het eten is favoriet. Toch is het veganistische aanbod van IKEA nog niet zo groot, maar daar komt nu verandering in. De Zweedse IKEA heeft namelijk aangekondigd te komen met een vegan hotdog. Yes!

Zweedse balletjes
De winkel begon drie jaar geleden met het verkopen van een veganistische versie van de bekende balletjes. Deze viel zo erg in de smaak dat IKEA het assortiment nu wil gaan uitbreiden, te beginnen met deze hotdog. Vanaf deze maand is de hotdog in de vestiging in Malmö, Zweden te koop. Rond augustus is de lekkere hotdog in heel Europa te proeven.

Altijd al willen weten waar de naam IKEA voor staat? Je leest het hier.

Bron: Metro, Zita | Beeld: iStock