News

Chocoladeliefhebbers opgelet: hier koop je Toblerone ijs

Dat de Girlscene redactie groot fan is van chocolade is geen geheim. 😉 Regelmatig ontvangen wij op kantoor pakketjes met de nieuwste en lekkerste smaken. Wij vinden het dan ook helemaal niet erg om dit allemaal te testen… Jum! Maar met het voorjaar in aantocht zijn we op zoek naar een nieuwe verslaving. Er laat er nu toch een ijsje bestaan van één van onze favoriete chocolade: Toblerone.

Toblerone ijs
Kan jij op deze regenachtige maandag wel een oppepper gebruiken? Dan hebben wij het beste nieuws ooit! Afgelopen week kwamen we al met het verrukkelijke nieuwtje dat er Lotus Speculoos(!) roomijs in de winkels ligt. Nu ligt er ook een andere heerlijke variant chocolade ijs in het diepvriesvak. Naast dat je kan snoepen van de iconische driehoekjes van Toblerone, kun je vanaf nu ook genieten van een Toblerone ijsje. YUM!

Kom maar op met die warme temperaturen en dat zonnetje, want wij kunnen niet wachten om onze tanden in dit hemelse ijsje te zetten. Net wanneer je dacht dat Toblerone niet lekkerder kon, komt het merk met een diepvries variant. Net zoals bij de normale variant proef je de chocolade, honing, amandelen en nougat in het ijs. En natuurlijk is het ijsje in de vorm van de welbekende driehoek. Het ijs zelf smaakt naar chocolade en honing en om het ijs zit een heerlijke laag melkchocolade met amandelen en nougat. Wij gaan er gewoon van watertanden…. Jummie! En het beste is dat het gewoon bij Jumbo te koop is!

 

View post on Twitter

Bron: Unilad, Stuff | Beeld: iStock

Must reads 👀