Celebs

Hoera! Manon Tilstra is bevallen van een dochter

Babynieuws! Manon Tilstra is bevallen van een dochter. Het is het eerste kindje van de blogger en haar vriend Dwayne Zandvliet. Het meisje is al een paar dagen geleden ter wereld gekomen, maar de kersverse ouders hebben het nieuws net pas bekend gemaakt. Manon en Dwayne hebben voor een bijzondere naam gekozen… 

Néla Novelle
Manon en Dwayne kunnen hun geluk niet op. Hun dochter is geboren! De geboorte kwam redelijk onverwacht, Manon was pas twee weken later uitgerekend. Maar gelukkig verliep de bevalling voorspoedig en kwam het meisje kerngezond ter wereld. “Vandaag (precies 9 jaar geleden) hadden @dwaynezandvliet en ik onze eerste date…,” schrijft Manon op Instagram. “En afgelopen vrijdag 9 februari 2018 de geboorte van onze prachtige Néla Novelle Zandvliet.

Roze wolk
De nieuwbakken ouders hebben de geboorte van Néla dus bijna een week geheim gehouden, zodat ze optimaal konden genieten van hun dochter. “De geboorte van Néla is het mooiste wat ons is overkomen en wij zijn onwijs trotse ouders en zitten echt op een roze wolk!”, aldus Manon. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀