News

Deze app gaat pas werken als je telefoon bijna leeg is

Even het laatste nieuws checken op Facebook, een aflevering Riverdale kijken en snel nog die foto liken op Instagram; voordat je het weet is de batterij van je telefoon alweer leeg… Gaat jouw telefoon ook altijd super snel leeg? Dan is deze app misschien wel de uitkomst. Deze bijzondere app gaat namelijk pas werken als je minder dan 5% batterij hebt.

Lege batterij
Raak jij ook meteen in paniek wanneer je telefoon nog minder dan 20% batterij heeft? Download dan nu de app ‘Die With Me’. Deze app is mega bijzonder, want je kan hem pas gebruiken wanneer je nog maar 5% of minder hebt. Omdat we allemaal weleens last hebben van een lege telefoon (helaas) besloten twee vrienden samen een app te bouwen. “Die With Me draait rond het dubbele gevoel dat je soms krijgt bij technologie. Het is een mix van frustraties als iets niet fatsoenlijk werkt en van een gevoel dat je ontzettend afhankelijk bent van een bepaalde technologie. Iedereen herkent dat wel”, vertelt één van de bedenkers.

Die With Me
Het idee ontstond toen één van de mannen op vakantie zijn hotel niet kon vinden omdat zijn batterij leeg was. “Iedereen met een smartphone heeft dit al eens meegemaakt denk ik. Sinds dat moment speel ik met het idee van een app die je enkel en alleen kan gebruiken als je minder dan 5% batterij hebt.” Het resultaat is de Die With Me-app. Wanneer je batterij nog slechts 5% heeft kun je inloggen in de app. In deze app kun je chatten met andere lotgenoten die ook nog maar 5% batterij hebben.

De bijzondere app is voor  €0,99 te koop via de App Store en Google Play. Maar misschien is het een beter idee om je telefoon gewoon uit te zetten. 😉 Zit je non stop op je telefoon? Dan ben je misschien zelfs wel verslaafd. In dit artikel vind je daar meer over.

Bron: Zita, Metro | Beeld: iStock

Must reads 👀