News

YUM! In deze supermarkt koop je Lotus Speculoos roomijs

Ben jij ook zo gek op de koekjes van het merk Lotus? Dan wist je waarschijnlijk al dat er een speciale Lotus Speculoospasta te koop is voor op je boterham. Maar wist je ook dat er Lotus Speculoosijs is? OMG! Verzamel snel al je besties, want vanavond gaan jullie Netflixen én Lotus Speculoosijs eten. Want het heerlijke ijs ligt gewoon in het vriesvak van deze Nederlandse supermarkt. 

Lotus Speculoosijs
We kunnen niet wachten totdat de temperaturen ein-de-lijk omhoog gaan zodat het weer tijd is voor ijs. Oké, who are we kidding? Het is altijd tijd voor ijs. 😉 Ben jij ook zo dol op ijs? Dan moet je deze smaak écht proberen. Het bekende koekjesmerk Lotus Speculoos heeft namelijk een complete lijn met verschillende soorten ijs. Jum! En het beste is dat de lekkere ijsjes gewoon bij Jumbo te koop zijn. 

Het ijs ligt al sinds april in de supermarkt, maar toch wisten we (tot nu) niet van het bestaan van het goddelijke ijs af. Het Lotus Speculoosijs is te koop bij Jumbo Supermarkten en kost €3,99 en €4,69 per stuk en bevat Speculoospasta, kruimels én stukjes Speculoos. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock