News

Nu in Rivertalk: er komt voorlopig geen nieuwe aflevering van Riverdale

YES! Het tweede deel van het nieuwe seizoen van Riverdale is ein-de-lijk begonnen. We hebben er even op moeten wachten, maar voortaan kunnen we weer elke donderdag genieten van het gespierde lijf van Archiekins, de geweldige outfits van Veronica, de badass streken van Jughead en de detective skills van B. De aflevering nog niet gezien? Dit heb je gemist.

Rivertalk
De eerste afleveringen van Riverdale waren super spannend en afgelopen donderdag stond er alweer een nieuwe aflevering voor ons klaar. Yes! Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de geweldige serie zetten we elke week de spannendste momenten uit de afgelopen aflevering onder elkaar. Daarnaast nemen we ook alvast een kijkje naar de aankomende aflevering.

Heb je de laatste aflevering van Riverdale nog niet gezien? Pas dan op voor spoilers. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Riverdale? Volg dan Girlscene op Facebook en houd Girlscene in de gaten voor een nieuwe Rivertalk. 

Wat er in de vorige aflevering allemaal gebeurde lees je hier

LET OP: SPOILERS!

Samenvatting
Betty en Archie mogen dan misschien de Black Hood hebben ontmaskerd, maar rustig is het in de mysterieuze stad nog lang niet… In deze aflevering is Riverdale compleet in de ban van een moord en raakt Archie steeds dieper betrokken bij de FBI. Toch is dit nog lang niet alles en zijn er een paar zaken die we écht even moeten bespreken:

1. Nog zoveel veel vragen! Hoe is de man vermoord? Met wat? De lamp die verdwenen is? Waarom deed Chic niets? En waarom blijft Betty zo kalm wanneer ze haar moeder een MOORD op ziet ruimen? ARGHH!

2. Maar even serieus, wie is deze drugsdealer? We need more!

3. YES! Jughead en Betty together forever. <3

4. Eén vraag familie Cooper: waarom hebben jullie niet zijn telefoon gepakt vóórdat jullie hem dumpte in het bos? En FYI, het valt verder ook helemaal niet op als je midden in een restaurant besluit voor detective te spelen. #not.

5. Fiet fiew, de moeder van Cheryl en de vader van Betty. Dit avontuurje krijg vast nog een staartje… We can’t wait!

6. Sierra McCoy en Sheriff Keller. Een bijzondere combo, but we like.

7. Mogen we weer wat meer actie zien van Archie? Leuk dat hele FBI gebeuren, maar verder gebeurd er vrij weinig met onze knappe hunk. Misschien iets waar hij zijn shirt voor moet uittrekken? 😉

8. Oké totale mindfuck nu blijkt dat er nooit een FBI agent was en de moeder van Veronica eigenlijk de grote baas is. Die hadden we zeker niet aan zien komen.

Volgende aflevering
Met zo’n spannend einde tellen we de dagen af totdat we weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering. Helaas moeten we nog even geduld hebben, want de nieuwe aflevering van Riverdale is pas op 8 maart te zien via Netflix. Gelukkig hebben we alvast een promo voor je. En het beloofd een mega romantische aflevering te worden mét een hele sexy dark Betty… Oelala! En zien we nu Vernonica en Jughead zoenen?!

Beeld: BrunoPress, GIPGHY