Lifestyle

Goodbye girls! Stagiaire Naomi neemt afscheid

Dit was het dan, mijn stage bij Girlscene. Ik heb een halfjaar met veel plezier stage gelopen bij deze meidenwebsite en ik vind het ook erg jammer om afscheid te nemen. Ik heb veel mogen doen en ik heb veel geleerd bij deze website. Ik kijk terug op een super leerzaam en gezellig halfjaar.

Mannenpraat
Mijn taken binnen deze website waren om Youtube video’s te maken, productfoto’s te maken, streetstyle fotografie en artikelen te schrijven. Als jij mij vraagt wat ik het leukste vond om te doen is mijn antwoord de serie ‘Mannenpraat’ die ik heb gemaakt. Ik heb in totaal 22 afleveringen gemaakt. Op dit moment staan er nog maar 10 online, dus er komt nog veel meer aan. Wel een gek idee dat er dus nog allerlei video’s van mij online komen dit jaar, terwijl dit mijn laatste dag is.

Redactie
Naast het content dat ik heb gemaakt ben ik ook naar een aantal toffe events geweest. Ik ben bijvoorbeeld naar de lancering van het boek ‘On Fleek’ van Fashionchick geweest, de XITE awards en een high tea. Wat ik vooral ga missen aan deze stage is de gezelligheid van de redactie. Elke dag was gezellig en er werd altijd veel gelachen naast het harde werken natuurlijk 😉 . Ik blijf de website absoluut volgen en ik ben benieuwd wat voor content er in de toekomst allemaal gemaakt gaat worden.

Terug naar school
Vanaf aankomende maandag is het weer tijd om naar school te gaan. Ik heb veel zin om mijn klas weer te zien, maar ik ga de sfeer op het Girlscene-kantoor en de leuke taken wel erg missen. Maar wie weet zien jullie mij ooit nog eens terug en de komende periode kunnen jullie nog allerlei video’s en artikelen van mij verwachten op Girlscene.

Voor nu wil ik de lezeressen en de kijkers van mijn video’s bedanken. Ook wil ik de lieve meiden van de redactie: Danique, Renee, Roos, Emma, Maudy, Romee, Karlijn, Rochell en Sanne bedanken voor de leerzame en leuke stageperiode.

Heel veel liefs,
Naomi