Celebs

Lil’ Kleine geeft duizenden euro’s uit in Parijs en krijgt boze reacties: ‘Ik vind dit niet normaal’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lil’ Kleine ligt zwaar onder vuur door Instagramfoto, Kylie Jenner en pasgeboren dochtertje breken het internet en Temptation Island-Pommeline reageert op roddels over de reden van de breuk met Merijn. 

De zaken gaan goed bij Lil’ Kleine en dat laat hij maar wat graag zien. Hij ging afgelopen week op een liefdestripje naar Parijs met zijn vriendin Jaimie. Dat ze niet zuinig aan hebben gedaan, blijkt uit de foto die hij plaatste op Instagram. Daarop pronkt de rapper met zijn nieuwe aankopen; peperdure items van designermerken als Louis Vuitton. Zijn volgers zijn onder de indruk van zijn extravagante leven, maar niet iedereen is even positief. “Ik vind dit niet normaal,” reageert een volger. “Stal je spullen anders even uit op een station,” reageert een andere fan sarcastisch. 

View post on Instagram
 

Het kán je niet ontgaan zijn: Kylie Jenner is in het diepste geheim bevallen van een meisje. De realityster, die haar hele leven met ons heeft gedeeld, heeft haar zwangerschap voor de hele wereld verborgen kunnen houden. Afgelopen weekend onthulde ze dat ze op 1 februari is bevallen. De naam van het pasgeboren meisje maakte ze een paar dagen later bekend: Stormi Webster. Daarmee brak Kylie meteen het internet, de foto waarop het meisje de duim van de realityster vastpakt heeft in twintig uur al 13,7 miljoen likes gekregen. De Jenner-telg heeft het record van Beyoncé verbroken, de foto waarop ze bekend maakte dat ze zwanger was van een tweeling kreeg 11,2 miljoen likes.

View post on Instagram
 

Het leek ware liefde te zijn, maar het Temptation-sprookje is voorbij. Merijn en Pommeline zijn uit elkaar. Dat maakten ze zelf bekend via Instagram. Pommeline was naar eigen zeggen ‘de weg naar huis’ kwijt. Wat ze hiermee bedoelen werd een paar dagen later duidelijk. Via betrouwbare bronnen zou niemand minder dan ‘kleurplaat’ Fabrizio, de verleider uit het nieuwe seizoen, de reden zijn. Hoewel Diana Gabriels en een goede vriendin van Fabrizio het verhaal bevestigen aan HLN, ontkent Pommeline gezwicht te zijn voor Fabrizio. “Nee, dat klopt niet. Ik heb geen nieuwe vriend,” zegt de blondine. “En voor de rest heb ik geen commentaar. Ik hou nog steeds van Merijn en heb geen relatie met Fabrizio.” Ehmmm, yeah right. 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀