News

Groot nieuws: Kylie Jenner is bevallen!

Al maanden is het dé grootste roddel in celebville; is Kylie nu wél of niét zwanger? Vandaag reageert Kylie ein-de-lijk zelf op het grote nieuws en laat via haar Instagram weten dat ze inderdaad(!) zwanger was. Lees snel verder om erachter te komen waarom Kylie haar zwangerschap geheim hield.​

Zwangerschap
Yes, eindelijk mag iedereen het weten: Kylie Jenner is bevallen van haar eerste kindje. Via Instagram laat de jongste Kardashian/Jenner weten dat ze op 1 februari bevallen is van een meisje. In de post laat ze aan haar fans weten dat het haar spijt dat ze iedereen zo lang in het donker heeft gehouden. Toch wilde ze de zwangerschap graag voor zichzelf en haar vriend, Travis Scott, houden. De twee besloten er daarom voor om de zwangerschap niet met de rest van de wereld te delen. Alleen goede vrienden en familie waren op de hoogte van de zwangerschap. Alleen zo kon Kylie zich voorbereiden op het moederschap. 

 

♥️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Youtube
Kylie ziet haar zwangerschap als één van de mooiste ervaringen van haar leven en wil dit graag met haar fans delen doormiddel van een bijzondere video. Naast de post op Instagram heeft Kylie daarom ook nog een video op YouTube geplaatst waarin ze meer deelt over haar zwangerschap. En niet onbelangrijk: we zien eindelijk de bump! Bekijk de video hieronder:

Beeld: Brunopress