News

Fashion twinnen met je hond? Dankzij Monki kan het nu

Wij zijn door het dolle heen, want vanaf nu kan je matching outfits dragen met je hond! Er zijn hoodies te koop voor jou en je trouwe viervoeter. Je wens is zojuist in vervulling gegaan: jij en je hond zijn fashion twins. Hoe leuk is dit? Zeg nou eerlijk, niemand mag jouw outfit kopiëren, behalve jouw hond. 

Kledingwinkel Monki brengt een Dog Capsule Collectie uit, echt geweldig. Er is één trui in het speciaal die ons opviel: de honden-sweater. Ja, je leest het goed: er is een trui voor je hond. Links zie je de trui voor je hond en rechts is de trui die jij straks aantrekt. Je hebt namelijk maar één echte loyale BFF en dat is jouw hondje! Honden vertellen je geheimen niet door en vragen je niet jouw eten met je te delen (nou ja, soms dan). Dat lieve beestje mag best eens in het zonnetje gezet worden en daar speelt Monki op in.  
monki hond truiIn de Dog Collectie vind je meerdere truien met hondenprint, bidonnen met hondenprint en zelfs sokken met hondenprint. Deze collectie is een ode aan de hond. We mogen namelijk best eens laten zien hoeveel we van onze kleine vriendjes houden… Je kunt de trui nu bestellen op de site van de Monki, net als alle andere honden-goodies. Is alleen een outfit voor overdag niet genoeg? Dan shop je hier matching pyjamas. Zeg maar dag tegen je geld, want dit moét je toch gewoon hebben?!pyjama

Bron: Monki | Beeld: Monki

Lees ook: Extra korting bij Guts & Gusto met deze Guts & Gusto kortingscode!