Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Sanne

Hi girls! Ik ben Sanne en de komende 5 maanden ga ik de leukste redactie van Amsterdam versterken, hoe gaaf! Al zolang ik mij kan herinneren volg ik Girlscene op al haar kanalen, ik tag dan ook regelmatig mijn vriendinnen in artikelen die op Facebook langskomen. En nu zit ik hier, op mijn eigen plekje tussen de meiden van de redactie, mijn eigen welkomstartikel te schrijven! (Waahh!)

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is dus Sanne, ik ben 21 jaar jong en kom uit het Zuidelijkste puntje van ons kikkerlandje, Limburg. Jup ik heb een zachte G, maar deze rock ik. Op het moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding communicatie op de Fontys in Eindhoven. Iets doen wat ik écht leuk vind en waar ik lekker mezelf kan zijn, dat is wat ik wil. Bij FHC (Fontys Hogeschool Communicatie) ben je dan zeker op het goede adres. Het is een erg brede opleiding waardoor je jezelf kunt ontpoppen tot bijna alles wat met communiceren te maken heeft. Zo ook het (creatief) schrijven van artikelen voor onder andere beauty, fashion en lifestyle gerelateerde platformen. Laat dat nou net iets zijn wat ik enorm leuk vind.

Al vanaf het eerste jaar kon ik niet wachten om stage te gaan lopen en nu is het dan ein-de-lijk zover. Ik ben toendertijd meteen begonnen met het maken van een leuke creatieve sollicitatie, zodat ik die meteen de deur uit kon doen. Girlscene was vanaf het begin mijn nummer 1 stage, maar ik had nog andere opties achter de hand voor als het niet zou lopen zoals gepland. (Always have a plan B!) Ik was dan ook dolblij toen ik een mailtje van Danique terugkreeg dat ik op gesprek mocht komen! Na het gezellige gesprek zou ik nog in diezelfde week te horen krijgen of ik de stage wel of niet binnen had gehaald. Guess what, here I am! Nu gaat mijn avontuur pas echt beginnen, als Limburgs meisje naar onze mooie hoofdstad Amsterdam.

Maar wie ben ik nu echt? Je kunt mij omschrijven als een spontane, gezellige en creatieve meid die áltijd vrolijk is. Ik hou ontzettend veel van dansen (Hip Hop) en heb dit dan ook 15 jaar met veel passie en plezier gedaan. Hierdoor ben ik veel mooie ervaringen rijker zoals het meedoen aan verschillende tv-programma’s, wereldkampioenschappen in Las Vegas en vele andere gezellige optredens. Hierdoor kan ik wel zeggen dat ik mezelf heb ontwikkeld tot wie ik nu ben. Met mijn dansmoves zit het dus wel goed, haha! Ik ben ook echt een zomermens en kan niet wachten op het moment dat het zonnetje weer gaat schijnen. Festivals bezoeken, een nieuwe garderobe shoppen voor het warme weer (voor zover we dat hebben in Nederland), en mooie plekjes bezoeken over de hele wereld. Ja, daar maak je mij gelukkig mee.

Fun facts:

  • Ik heb een super lieve vriend, Patrick, al bijna 3 jaar lang.
  • Mijn haar is 95cm lang. Naar de wc gaan is een serieus issue bij mij, haha!
  • Ik heb twee hele lieve honden thuis, het zijn echte knuffelbeesten. Welk ras? Amerikaanse Bulldogs.
  • Ik zit nu in Amsterdam op kamers, omdat ik anders 2,5 uur (blehh) moet reizen.
  • Ik maak altijd de verkeerde keuze als ik mijn eten uitzoek in een restaurant.
  • Ik ben een echte perfectionist.
  • Ik heb met mijn dansgroep aan 5 verschillende tv-programma’s meegedaan.

Ik hoop de komende 5 maanden veel te leren bij Girlscene en dat jullie mijn artikelen net zo leuk gaan vinden, als ik het schrijven ervan!

Veel liefs, Sanne.