Celebs

Famke Louise biecht op: ‘Ik heb geen vriendinnen meer’

Alles wat Famke Louise aanraakt verandert in goud. Elke plaat die de zangeres heeft gemaakt is een hit en de grootste rappers staan in de rij om met haar samen te werken. Maar het succes heeft ook een keerzijde. Famke biecht op dat ze geen enkele vriendin meer heeft en de reden is hartverscheurend… 

Gossip
Als er van iemand veel roddels rondgaan, dan is het Famke Louise wel. Daarom is zij de ultieme gast voor Anna Nooshins YouTube-serie Gossip. De zangeres schoof aan voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen en uiteraard werd haar het hemd van het lijf gevraagd. De vriendin van Tim geeft aan dat ze alle roddels wel gewend is. 

‘Slechte ervaringen’
Maar wat Famke wel écht raakt, is dat ze geen vriendinnen meer heeft. “Vriendinnen houd je er ook niet echt aan over,” vertelt ze over haar bekendheid. De brunette biecht op dat ze ‘heel slechte ervaringen’ heeft met vriendinnen. Ze is al haar vriendinnen verloren in de loop der jaren. Op de vraag van Anna of ze zelfs niemand meer van vroeger heeft antwoordt ze: “Die maakten allemaal misbruik van de situatie, dat vond ik heel jammer. Toen heb ik voor mezelf de streep getrokken, dit wilde ik niet meer.”

Tim
De vlogger heeft alleen haar vriend Tim om op terug te vallen. Ze kent hem al voordat ze beide bekend waren. Samen hebben ze veel meegemaakt. “Hij is de persoon met wie ik alles kan delen,” aldus Famke. 

Beeld: Brunopress