News

HEMA komt met drie nieuwe smaken paaseitjes (en opent een paasei winkel!)

Chocolade-lovers opgelet: de HEMA komt met nieuwe smaken paaseitjes! Het gaat om de smaken: tompouce, discodip en koffie-crisp. We weten allemaal hoe lekker de paaseitjes zijn, dus ook deze zullen ons zeker niet teleurstellen. En daar blijft het niet bij: er wordt namelijk zelfs een paasei pop up shop geopend om het te vieren! Een droom die uitkomt, toch?!

De smaken
We kennen allemaal wel de discodip voor op ons softijsje, maar vanaf nu kunnen we er ook nog van genieten met een paaseitje. De discodip-eitjes zijn gemaakt van melkchocolade, met een romige vanillevulling en niet te vergeten: discodip. Hiernaast brengt de HEMA ook een paaseitje uit die geïnspireerd is op een van hun gebakjes. De tompouce-paaseitjes bestaan uit melkchocolade, een helft romige crispvulling en een helft roze fondant. Last but not least kunnen we straks ook overal koffie snacken, want de laatste smaak van de paaseieren is koffie-crisp. Een combinatie van pure chocolade en koffie-crispvulling. Hoe lekker klinkt dit?!

Pop-up shop
De HEMA wil de introductie van de nieuwe paaseitjes extra goed vieren, dus daarom hebben ze heel goed nieuws voor ons. Voor het eerst in de geschiedenis opent de HEMA namelijk een paasei pop-up shop! Dus, ben je benieuwd naar hoe de nieuwe eitjes smaken? Kom ze dan proeven in de HEMA pop-up shop in Amsterdam. Inmiddels heeft de HEMA al 17(!) smaken paaseitjes uitgebracht, dus de winkel is gevuld met duizenden paaseitjes. De shop is van 9 maart tot 1 april geopend en bevindt zich aan runstraat 25. 

HEMA paaseieren