News

Beste nieuws ooit: Pretty Little Liars krijgt een nieuw seizoen

Best news ever, want de producer van de populaire serie Pretty Little Liars (I. Marlene King) heeft zojuist bevestigd dat de kans héél groot is dat er een nieuw seizoen komt. YES! Afgelopen juni moesten we helaas afscheid nemen van Alison, Spencer, Hannah, Emily en Aria en zagen we de allerlaatste aflevering van PLL ever. Maar daar komt nu dus waarschijnlijk verandering in…

Nieuw seizoen Pretty Little Liars
Groot nieuws, want tijdens een interview met US Weekly heeft I. Marlene King aangegeven dat ze stiekem al bezig is met een nieuw seizoen Pretty Little Liars. OH MY EFFING GOD! “Ik geef zoveel om de personages”, aldus King. “sommige personages gaan verder in de spin-off, maar ik had zoveel plezier met het schrijven van deze personages. Ik besef nu pas hoe gek ik ben op het schrijven voor deze wereld”.

Wanneer en of er inderdaad een nieuw seizoen van PLL komt is dus nog niet helemaal zeker. Maar Marlene is er wel druk mee bezig. “Ik denk dat de meiden nu willen opgroeien en hun eigen ding willen doen. Zoals eigen projecten. Misschien kom ik later dan terug”.

The Perfectionists
Kun je niet zo lang wachten op een nieuw seizoen? Dan kun je binnenkort kijken naar de spin-off van Pretty Little Liars met Sasha Pieterse en Janel Parrish: The Perfectionists. Hopelijk heeft deze meer succes dan de andere spin-off, Ravenswood…

Tapped
Stilzitten doet I. Marlene King in de tussentijd niet. Momenteel is ze druk met een nieuwe serie met Paul Wesley, Tapped. “Ik was een super grote fan van The Vampire Diaries en kon niet wachten om Paul te ontmoeten. Hij is super slim en we hebben veel gemeen”. De nieuwe show van Marlene gaat over een groep studenten die een datingapp creëren die viral gaat. De serie wordt omschreven als The Social Network meets Pretty Little Liars. Wij kunnen niet wachten!

nieuw seizoen pretty little liarsBron: Independent, US Weekly | Beeld: Brunopress