Lifestyle

10 dingen die bewijzen dat hij niet zonder je kan

Jij hebt hem gevonden: de liefde van je leven. De hele dag denk je aan hem en je zou niet weten wat je zonder deze geweldige jongen zou moeten. Soms vraag je je af of hij jou net zo leuk vindt. Hoe moet je daar in godsnaam achter komen? Nou dames, wij hebben een checklist voor jullie gemaakt en als deze aardig bekend voorkomt, kun je ervan uitgaan dat hij écht niet zonder je kan.

1. Hij reageert binnen vijf minuten op je appje
Jij stuurt hem regelmatig berichtjes, maar hij doet er ook zeker niet voor onder. Binnen een paar minuten heb je reactie van je lover. Soms lijkt het wel of hij gewoon wacht, totdat jouw naam weer op zijn scherm verschijnt. Het is duidelijk, deze jongen kan echt niet zonder jou.

2. Hij verrast je op de meest onverwachte momenten
En toen stond hij ineens met een bos bloemen voor de deur. Hij weet precies hoe hij een glimlach op jouw gezicht tovert. Dat hij zoveel moeite doet om jou te verrassen, is toch echt een teken dat je speciaal bent voor hem. Wat zal hij de volgende keer in petto hebben?

3. Hij neemt je graag mee naar zijn vrienden
Samen op de bank een film kijken? Echt niet. Hij sleept jou net zo graag mee naar zijn vrienden om hen te laten zien wat voor een prachtige meid hij heeft. Ook familiefeestjes zijn geen probleem. Hij is apetrots als jij aan zijn zij staat tijdens het feestje van je tante. So cute!

4. Hij durft zijn gevoelens bij je te uiten
Als hij tegen je durft te zeggen hoe hij zich voelt, is dat een goed teken. Hij vertrouwt je en dat is niet onbelangrijk. Als hij ergens mee zit, ben jij de eerste die het hoort en dat is natuurlijk voor jou een teken dat het wel goed zit tussen jullie. 

5. Hij raakt je stiekem aan
Voetje vrijen onder de tafel of toch nog even over je knie wrijven als jullie naast elkaar zitten. Ook in gezelschap houdt hij zich niet in. Tja, dat doet hij echt niet voor de lol. Weer een teken dat hij niet zonder je kan.

liefde relatie

6. Hij trakteert regelmatig
Een kop koffie, een glas wijn en dat etentje. Hij gooit de knip wel open. Dat doet hij echt niet voor iedereen hoor. Dat zit wel snor tussen jullie en daarom betaalt hij maar al te graag een avondje uit voor je.

7. Hij geeft je complimentjes
Hij weet dat je dolblij wordt als hij ziet dat je een nieuw topje aanhebt en al helemaal als hij hem ook nog mooi vindt. Alleen al als hij zegt dat je haar vandaag leuk zit, word je intens gelukkig. De meeste jongens valt dit niet eens op, kun je nagaan.

8. Hij toont interesse
Elke dag vraagt hij wat je vandaag gedaan hebt en wat je plannen zijn voor de volgende dag. En of deze jongen geïnteresseerd is in je. Hij toont eigenlijk interesse in alles wat je doet in het dagelijks leven. Wat heb jij het getroffen zeg.

9. “Ik hou van je” hoor je hem regelmatig zeggen
Deze toverwoorden zegt hij natuurlijk niet voor niks. Hij houdt écht van je en dat durft hij op elk moment van de dag tegen je te zeggen.

10. Hij haalt je lievelingschocolade
Hij weet precies waar jou hartje sneller van gaat kloppen. Die ene chocoladereep of toch die heerlijke taart. Als jullie hebben afgesproken, neemt hij vaak iets lekkers mee voor je en daar zeg jij natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Hij weet precies hoe hij je moet inpalmen, want wat zou hij toch zonder je moeten?

11. Hij geeft je advies
Soms heb je gewoon advies nodig en dan is daar jouw prins op het witte paard met zijn wijze woorden. Jongens zijn vaak niet zo van het praten, maar hij weet dat jij dit nodig hebt en dan doet hij dat met alle liefde voor je. Deze jongen kan echt niet zonder je.

Beeld: iStock

Lees ook: pak 5% extra korting met deze Bax kortingscode