News

Er bestaat een pretpark dat vol staat met piemels

Ben jij dol op reizen en het bezoeken van pretparken? Trommel dan snel je besties op voor een tripje naar Azië en vergeet niet een bezoek te brengen aan dit speciale pretpark. Geloof ons, dit wordt hét hoogtepunt van jullie reis. We hebben het over Haesindang Park: een pretpark vol met…PIEMELS!

Penis pretpark
Welkom in Haesindang Park, oftewel het Penis Park. Ja, je leest het goed: er is een pretpark dat compleet in het teken staat van het mannelijke geslacht. Het park staat in Sinnan, Zuid-Korea (where else?) en is de perfecte climax om een trip naar Azië mee af te sluiten. Het park staat namelijk helemaal vol met piemels. Dik, dun, lang, kort: alles komt voorbij. Eens iets anders dan de enorme vogel bij de Vogelrok in de Efteling. 😉 Het park is daarom ook dé perfecte plek om te bezoeken samen met je besties. Zeker weten dat het een hoogtepunt wordt…

Geschiedenis
Hoewel het park hilarisch klinkt en bomvol staat met gigantische piemels (meters hoge piemels!), is het verhaal achter het park nogal triest. Het park ontstond namelijk toen een jonge vrouw verdronk in de buurt van het park. Volgens de legende was de vrouw maagd en daarom zou zij de reden zijn dat alles vissen plots verdwenen. Gelukkig besloot een visser zich op te offeren en in zijn bootje te masturberen. Zijn zaad loosde hij in de zee en je snapt, de vissen kwamen direct terug. Eind goed, al goed.

Meer piemels? Er bestaat een memory met piemels en het is het enige spel dat je met jouw vriendinnen wilt spelen. Bekijk het spel hier.

Bron: Unilad | Beeld: iStock

Must reads 👀