Fashion

Hebben! Dít zijn de sieraden trends voor 2018

Trends komen en gaan, ook op gebied van sieraden. De choker is lange tijd ontzettend populair geweest, maar deze moet in 2018 plaats maken voor andere trends. We zien van alles voorbijkomen: mega oorbellen, felle kleuren en veel glamour. Benieuwd wat 2018 voor je in petto heeft? Dit zijn de trends die jij gegarandeerd gaat zien de komende tijd.

✰ De gouden munt

Vergeet de choker, hier is de ketting met de gouden munt. We zien hem steeds vaker voorbijkomen en we love it! Het is net al de populaire muntjesketting, maar dan met een twist. 
Llnks, munt met oog | Rechts, munt met letter

Gelaagde kettingen
siraden

Voortaan geen keuze-stress meer, want je mag gewoon meerdere kettingen tegelijk dragen. Het gelaagde effect is hartstikke hot in 2018. Op AliExpress koop je de leukste kettingen voor een prikkie. 
Links, gelaagde ketting | Rechts, ketting met drie lagen

✰ Felle kleuren
oorbellen

In 2018 ben jij geen muurbloempje meer, maar laat je jezelf zien doormiddel van felle kleuren. Elke winkel verkoopt wel een aantal statement sieraden, deze fleuren jouw outfit in één keer op. 
Links, oorbellen met steentjes | Rechts, oorbellen met pompoms

✰ Grote ringen
sieraden

We kunnen er niet omheen, de grote ringen zijn hot. In één klap maken ze jouw look super sassy. Zoals Khloe Kardashian zegt; “The bigger the hoops, the better the ho…”
Links, gouden ringen | Rechts, minimalistische ringen

✰ Lange oorbellen
oorbellen

Niet zo’n fan van ringen? Dan is deze trend wat voor jou. De langwerpige oorbellen worden in 2018 super hot, ze geven een chique touch aan jouw basic outfit. 
Links, gouden oorbellen | Rechts, oorbellen met kwastjes

✰ Diamanten everywhere
sieraden

Get your glam on
, want diamanten zijn HET in 2018. Of het nu oorbellen zijn of een ketting is: als er maar diamanten opzitten. Wij zijn verliefd, want dit betekent namelijk dat je een casual outfit een feestelijke touch geeft binnen een paar seconden. 
Links, diamanten choker | Rechts, oorbellen met sliertjes

✰ Earcuffs
earcuff

Wij zien dit al helemaal voor ons, jouw festivaloutfit maak je compleet met een earcuff. Je kunt er niet omheen: earcuffs worden een ware trend. Je kunt ze combineren met meerdere oorbellen of gewoon los dragen. 
Links, earcuff met ster | Rechts, kristallen earcuff

Bron: vogue.fr, nieuwsblad.be