Lifestyle

Deze 10 dagelijkse ergernissen herkent iedereen

ergernissen

In het dagelijks leven zijn er altijd wel wat ergernissen te bekennen. Het kan op straat zijn, op het kantoor of zelfs in je eigen huis. Wij ergeren ons soms mateloos aan bepaalde gewoontes van mensen en we kunnen er zelfs een heel artikel over schrijven. Ben je klaar voor de grootste ergernissen in het dagelijks leven? Lees snel verder!

1. Bijna lege pakken sap weer terug zetten in de koelkast

Je hebt zin in wat drinken en je loopt naar de koelkast om drinken te pakken. Je schenkt wat appelsap in een glas en vervolgens is er nog maar een klein slokje over. Wie heeft dit pak weer terug gezet en waarom kon diegene dat laatste slokje niet even opdrinken?

2. Het laatste wc-papiertje aan de rol laten en de rol niet omwisselen

Je hebt je blaas nog niet geleegd of je komt al tot de ontdekking dat er nog maar 1 velletje papier aan de rol zit. Wie heeft dit nu weer gedaan? Ach ja, zelf ben je ook altijd te lui om er een nieuwe rol aan te hangen.

3. Mensen die voor je lopen in de winkelstraat

Je wilt even snel een nieuwe jurkje scoren in de stad, maar zo gauw je in de winkelstraat belandt staat de hele bende vast. Niemand loopt door en iedereen loopt mega sloom. Dit is enorm irritant als je even snel door de stad wilt lopen. Je ergert je aan iedereen en het liefst schreeuw je het uit van frustratie.

4. Krijsende kinderen en baby’s

Een van de grootste ergernissen is het gekrijs aanhoren van kleine kinderen en baby’s? Met name in de supermarkt kunnen kinderen er wat van. Ze krijgen niet wat ze willen hebben en beginnen ongegeneerd te brullen. Vreselijk is dit. Je bent het al snel spuugzat en hebt zin om die ouders er gewoon op aan te spreken.

5. Mensen die praten in een stilte coupé

Het is helaas weer maandagochtend en dat betekent dat het dagelijkse leven weer begint. Je neemt de trein naar je stage en je gaat in een stilte coupé zitten. Dit doe je om de dag even rustig te beginnen zonder al te veel prikkels. Ineens gaan er twee druk pratende vriendinnen naast elkaar zitten, omdat ze een dagje gaan shoppen. Gadverdamme. Moeten jullie nou per se in een stilte coupé gaan zitten? Ik zit hier voor mijn rust!

6. Mensen die smakken met kauwgum

Kauwgum kauwen doen we allemaal weleens op z’n tijd, maar sommige mensen nemen dit wel heel erg letterlijk. Ze eten de kauwgom op alsof ze in lange tijd geen eten meer hebben gehad. Heerlijk vinden ze het stukje rubber met mintsmaak. Ze genieten er met volle teugen van en dat laten ze graag aan anderen horen.

7. Kleffe stelletjes in het openbaar

Sommige stelletjes die net een relatie hebben trekken zich niks maar aan van de buitenwereld. Ze gaan bijvoorbeeld midden in de binnenstad stil staan om even te kleffen met elkaar. Jakkes. Doe dat lekker thuis op de bank.

8. Mensen die een plekje reserveren bij het zwembad

Je bent bij een hotel en de volgende ochtend ga jij al vroeg naar het zwembad toe om te zwemmen. Het is immers zo warm. Eenmaal aangekomen bij het zwembad kom jij erachter dat de meeste stoelen al bezet zijn door een lap stof. PARDON? Ik weet niet hoor, maar een handdoek is geen levend wezen. Jij haalt de handdoek gewoon weg en gaat er zelf liggen. Mensen moeten maar niet zo asociaal zijn. Het is dan ook een van onze grootste ergernissen.

Lees ook:
Herkenbaar! Dit zeiden je ouders vroeger altijd tegen je

9. Onder de douche staan en erachter komen dat de shampoo of conditioner op is

Na een lange schooldag neem jij een bad of een heerlijke warme douche. Dit heb jij namelijk dubbel en dwars verdiend. Na een halfuur nutteloos onder de douche te hebben gestaan, ga jij je haren wassen. Je wordt direct teleurgesteld door de shampoo fles die lichter aanvoelt dan normaal. Je opent de fles en ja hoor, de shampoo is op. Je voelt het dilemma meteen al komen. Ga ik mezelf afdrogen en snel een nieuwe fles uit mijn slaapkamer halen of blijf ik lekker onder de warme kraan staan en was ik mijn haar de volgende dag?

10. Een tosti maken maar geen zin hebben om dat apparaat weer schoon te maken

Niks is lekkerder dan na een ochtendje werken een tosti te eten. Het kost even wat geduld, maar dan heb je ook wat. Na het opsmikkelen van je lunch en het af laten koelen van het tosti-ijzer, ben je genoodzaakt om dat apparaat weer schoon te maken. Je baalt natuurlijk als een stekker, dus stiekem hoop je dat iemand anders in het huis het schoon wilt maken. Dan maak je natuurlijk eerst even wat extra tosti’s, zodat diegene er ook van kan profiteren.