Lifestyle

Dit zijn de pareltjes uit de nieuwe Primark Home collectie

Een mooi huisje (of een mooie kamer) willen we allemaal, maar vaak kost dit bakken met geld. Voor een coole neonlamp of een paar mooie kussentjes leg je een flink bedrag neer. Tot nu, want Primark Home komt met een geweldige collectie voor een prikkie. Wij spotten zelfs een neonlamp voor maar €1,50… Say whut?! Deze collectie moét jij zien.

Primark Home focust zich het komende seizoen op twee trends: Simple Living & Retro Palm Springs. Beide trends bezorgen ons prachtige woonaccessoires, YAY!
Primark Home
Simple Living
We zien al heel veel pretty dingen hierboven, bijvoorbeeld de lamp met betonnen voet. Kun je geloven dat deze maar €8,00 kost? Wij houden van de lage prijzen van Primark, dat maakt het nét wat draaglijker voor onze portemonnee. De klok kost maar €10,00, net als het toffe letterbord. Voor de minimalistische koperen houder betaal je slechts €6,00 en voor de marble kaarsenhouder €4,00 (!). Wij kunnen onze ogen niet geloven…

Retro Palm Springs
Alleen al van dit plaatje gaat ons hart sneller kloppen, wat een vrolijke kleuren! Het eerste dat opvalt is de cactus neonlamp, deze kost slechts – hou je vast – €1,50. We krijgen spontaan zin om cocktails te sippen op de fancy roze bank. Voor het ananaslijstje betaal je maar €5,00 en voor het schattige ananasbeeldje slechts €3,50. De kussentjes kosten €7,00 tot €10,00. Als je goed kijkt zie je rechts in het kozijn een té leuke stolp met een gloeilamp erin, hiervoor ben je €10,00 kwijt. Wij zijn verliefd! 

Bron: Primark | Beeld: Primark

Must reads 👀