News

JAAA! Je kan je weer opgeven voor First Dates

De afgelopen weken was het elke dinsdagavond tijd voor het leukste programma op de buis: First Dates. Tijdens het programma worden singles aan elkaar gekoppeld via een blind date. De makers van het programma stellen de koppels samen en dat zorgt voor heerlijk leedvermaak. 😉 Goed nieuws: want je kan je alvast opgeven voor het nieuwe seizoen van First Dates. Hier lees je hoe.

First Dates
Lijkt Cupido jou compleet vergeten te zijn en vind je het niet erg om op televisie te verschijnen? Wie weet vind jij dan wel jouw prins charming via het datingsprogramma First Dates. Via Facebook laat BNN weten dat ze op zoek zijn naar nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen. Count us in! Al is het maar om even in de ogen te kijken van de knappe barman. 😉

Heb jij dus een vriendin, zusje, neef, tante, broer, moeder, oma of opa die wel toe is aan een nieuwe fling? Of kun je zelf wel wat geluk in de liefde gebruiken? Stuurt dan een mailtje naar firstdates@bnnvara.nl en wie weet zien we jou dan wel terug op televisie.

Nog even nagenieten van First Dates? Bekijk dan hier en hier de hoogtepunten van het afgelopen seizoen. 

Beeld: iStock

Must reads 👀