Lifestyle

6 seksstandjes die je warm houden tijdens koude nachten

In tijden van kou moeten we alle mogelijke warmte meepakken, inclusief lichaamswarmte. Zomers houden jullie het lekker luchtig tijdens het rollebollen, maar in de winter kan het knusse kroelen beginnen. Jij on top bezorgt je kippenvel all over the place, daarom moeten jullie tactisch te werk gaan. Hitte onder de lakens: met de volgende zes seksstandjes houden jullie het gegarandeerd warm.

1. Missionaris
De missionaris, ook wel het vanille-ijsje onder de seksstandjes. Maar hé, daar is niets mis mee. Bij de missionaris ligt de vrouw op haar rug en de man er bovenop, geen gedoe met ledematen die in de knoop zitten. Omdat jullie lijven dicht op elkaar liggen houden jullie de warmte onder de lakens. Nog een voordeel: de missionaris is een van de weinige standjes waarbij jullie oogcontact maken. Oogcontact is in dit geval de discodip op je vanille-ijsje…

2. Lepeltje-lepeltje
Je kunt lepeltje-lepeltje slapen, maar je kunt ook lepeltje-lepeltje seks hebben. Het principe is hetzelfde: hij ligt achter je en jij tilt het bovenste been ietsjes op zodat hij erin kan. Het fijne aan deze ‘lichaam-op-lichaam-positie’ is dat het jullie beide warm houdt en dat jullie onder een deken liggen. Dit standje is dus winterproof!

via GIPHY

3. 69
Echte geslachtsgemeenschap is het niet, maar het houdt jullie zeker warm. Bij standje 69 liggen jullie beide op jullie zij of ligt het meisje bovenop, jullie bevredigen elkaar oraal. Omdat zijn hoofd bij jouw geslachtsdeel zit en jouw hoofd bij het zijne kan dit tegelijkertijd. Omdat jullie lichamen op elkaar liggen lopen de temperaturen hoog op. Dit standje is precies wat jullie nodig hebben als het buiten vriest, wie zegt dat je tijdens het voorspel kou moet lijden?

4. Seks op een stoel
Ben jij toch liever in controle? Dan is deze perfect voor jou. Laat hem zitten op een stoel (het liefst een grove robuuste stoel, geen krukje) en ga bovenop hem zitten. Jij zit nu on top, maar omdat hij rechtop zit houden jullie het warm. Jullie lichamen wrijven langs elkaar en dat zorgt voor de nodige hitte. Als extraatje kan je nog een kleedje over jullie heen leggen. Deze positie werkt ook goed op de bank, Netflix & chill dan maar?5. Aanrecht-seks
Jij buigt voorover en hij buigt over je heen. Je hebt als het ware een menselijk dekentje over je heen, wat wil je nog meer? Het hoeft niet per sé over het aanrecht te zijn, je kunt over van alles heen buigen. Denk aan een tafel, bureau, bank of zelfs de achterkant van je bed. Vraag hem of hij meer over je heen buigt als je het koud hebt, zijn lichaam zorgt ervoor dat jij het warm krijgt. Laat je niet stoppen door het winterse weer, let’s get the heat up!

6. Orale seks
Ook deze valt niet onder de categorie geslachtsgemeenschap, maar voorspel is nu eenmaal noodzakelijk. Zonder voorspel geen seks, knoop dat in je oren.  Orale seks is dé manier om allebei in de mood te komen, en dat allemaal onder een warm dekentje. Het maakt niet uit of jij hem doet of hij jou, jullie hebben het allebei warm. Daarna zijn jullie ready to go!

Bron: elitedaily.com, betches.com, bustle.com | Beeld: iStock