Lifestyle

Deze 12 struggles herkennen alle meiden met dun haar

Meiden met dik haar hebben een hoop struggles, maar de meiden met dun haar kunnen er ook wat van! Jouw paardenstaart stelt niet zoveel voor, maar hairextensions zijn ook geen optie. Dagelijks heb je met verschillende obstakels te maken. Bijvoorbeeld regen, na een beetje water lijkt het alsof jij geen haar meer op je hoofd hebt. De volgende twaalf struggles herkennen alle meiden met dun haar sowieso.

1. Je moet je haar vaker wassen dan normaal. Als het ook maar een beetje vet wordt heb jij van die vieze sliertjes op je hoofd, niet oké…

2. Je probeert een leuke staart te maken, maar je ziet eruit als een gozer met een mislukte topknot. Volume is ver te zoeken in jouw haar.

3. Elke haar die uitvalt bezorgt je hartpijn. Je kunt ze echt niet missen, je hebt al zo weinig haar.

via GIPHY

4. Schuifspeldjes glijden zo weer uit jouw haar, echt een ramp. De speldjes kunnen zich nergens aan vasthouden en liggen binnen no time op de grond.

5. Als jij te veel haarproduct gebruikt ziet het eruit alsof je drie maanden je haar niet hebt gewassen. Eén druppeltje Biosilk te veel kan fataal zijn voor jouw coupe…

6. Zwemmen vind jij een ware hel. Je ziet eruit als Karbonkel met dat zielige drapje haar op je hoofd. Waar is al jouw haar ineens gebleven? Voortaan houd jij je hoofd boven water…

via GIPHY

7. Je bent ontzettend veel tijd kwijt aan touperen, je probeert er wat volume in te brengen. Je hoopt op het beste, maar deep down weet je dat het over twintig minuten alweer is ingezakt.

8. Jouw fijne haren zijn extreem snel statisch. Het hoeft maar één keer in contact te komen met een wollen trui en het springt omhoog. Als je in de spiegel kijkt zie alleen maar haren naast je hoofd zweven, niet echt fabulous.

9. En al die dunne stiekeme haartjes gaan hartstikke snel in de knoop. Je let even niet op en je hebt ineens vier klitten. Tijdens het uitkammen ben jij als de dood dat je jouw haar eraf kamt, wat een stress!

via GIPHY

10. Je zou graag extensions willen, maar dat word je afgeraden door alle kappers. Jouw dunne haar kan het gewicht niet dragen, daarnaast zie je de pinnetjes gegarandeerd zitten. 

11. Het maakt niet uit wat je van je haar probeert te maken, het is altijd een teleurstelling. Krullen hebben geen volume en stijl haar is slierterig. Touperen? Dat zit eruit als een kraaiennest.

12. Elastiekjes glijden – net als schuifspeldjes – altijd uit jouw haar. Je hebt eindelijk een strakke staart gemaakt, maar na een half uurtje hangt de staart alweer op half elf. Het zit ook nooit mee…

via GIPHY

Maar bekijk het zo: jouw haar is lekker snel droog en je bespaart een hoop geld op haarproducten. Elk nadeel heeft zo zijn voordeel…

Beeld: iStock