Beauty

Puistjes uitknijpen zonder litteken? Het kan op deze manier

Heb jij last van onzuiverheden, pukkels, puistjes of mee-eters? Dan weet je vast wel dat het uitknijpen van een puist (hoe verleidelijk het ook is) een absolute no-go is. Doe je dit toch, dan krijg je gegarandeerd een litteken. Gelukkig is er nu een manier waardoor jij jouw puistjes zonder schuldgevoel kan uitknijpen én geen littekens krijgt. Yes!

Puist uitknijpen
We weten allemaal dat het niet verstandig is om puistjes uit te knijpen, maar soms kunnen we het toch niet laten. Toch wordt je puist echt niet minder wanneer je gaat knijpen. Het kan juist erger worden en zelfs zorgen voor littekens. Maar let’s be honest: niemand wil er met een gele krater op zijn voorhoofd lopen. 😉 Gelukkig is er nu een oplossing…

Dr. Pimple Popper
Het uitknijpen van puistjes bij jezelf, of bij een ander, kan super bevrijdend werken. De één vindt het heerlijk, de ander vindt het afschuwelijk. Toch is het uitknijpen van puisten en het bekijken van video’s hierover populairder dan ooit. Kijk maar eens naar Dr. Pimple Popper. Haar uitknijpvideo’s worden meer dan 18(!) miljoen keer bekijken. Ken jij Dr. Pimple Popper nog niet? Bekijk dan snel dit artikel. Let op: een sterke maag is nodig. 😉

Pincet
Als je de video’s van Dr. Pimple Popper kijkt valt het op dat ze altijd één speciale tool gebruikt om puistjes mee uit te knijpen. Ze gebruik nooit haar handen en ze maakt nooit littekens. Heb jij het complete internet al afgespeurd naar dit magische apparaatje? Stop dan nu met zoeken: Dr. Pimple Popper komt namelijk met een speciale pincet voor mee-eters. Deze speciale pincet heeft een gaatje waarmee je de puist uitknijpt zonder dat je de huid eromheen beschadigd. Zo kun je dus geen littekentjes krijgen. 

Zelf aan de slag met de pincet? De speciale pincet voor mee-eters kost zo’n €20 en is te koop via de website van Dr. Pimple Popper. Bye, bye puistjes en littekens! Bekijk de video over hoe je de pincet moet gebruiken hieronder.

Bron: Refinery 29, Allure | Beeld: iStock