Lifestyle

11 problemen die alleen meiden met steil haar herkennen

Meiden met krullen zouden er soms wel een moord voor doen: stijl haar. Een coupe met alleen maar rechte lokken ziet er vaak mooi uit, maar veel anders zit er voor mensen met stijl haar dan ook niet in. Er valt niet echt wat anders van te maken dan dit, omdat niks op z’n plek blijft zitten. Stijl haar lijkt misschien een droom, maar geloof ons: het brengt ook echt genoeg problemen met zich mee. Herken jij ze?

1. Als je dun haar hebt, dan hangt het er maar zielig bij. Er zit 0,0% model in en dat komt er ook niet in.

2. Je wil altijd al dat je haar ook maar iets van slag heeft. Eén kleine golf, is dat dan echt teveel gevraagd?

3. Krullen blijven gewoon niet zitten. Je kunt de krultang zo warm zetten als je wil en hem er vervolgens langer dan 30 seconden in laten: hij blijft niet zitten. Met hoge uitzondering kun je er één uurtje van genieten, maar dan doet zelfs de haarspray niet echt meer zijn werk.

4. Over haarspray gesproken, de verschillende haarsprays die je hebt getest zijn niet meer op twee handen te tellen. En, de badkamer staat vol met ongebruikte haarsprays en andere haarproducten. Wil je weten hoe je al je haarproducten het beste op kunt bergen? Lees dan dit artikel!

5. Mensen die geen stijl haar hebben blijven maar zeggen hoe geweldig stijl haar is. En wat je er allemaal wel niet mee kunt. Nee, zo werkt het niet: het valt niet te stylen.
haar herkenbaar problemen6. Als je een staartje in hebt gehad blijft er altijd zo’n lelijke kronkel in je haar zitten. En probeer die er maar weer eens uit te kammen.

7. Je haar is zo glad dat elastiekjes steeds je haar uit blijven glijden. De enige manier waarop je dit kunt voorkomen is door je elastiekje ongeveer vier keer om je staart te wikkelen.

8. Soms valt je haar uit het niets perfect. Maar dat is dan wel uitzonderlijk. Heel uitzonderlijk.

9. Babyhaartjes vallen niet stijl naar beneden, maar gaan stijl omhoog. Soms heb je daardoor het beetje het gevoel dat je eruit ziet als iemand die haar vingers in het stopcontact heeft gedrukt. 

10. Dat gevoel heb je trouwens ook als je haar weer eens statisch is. Je hoeft je borstel maar één keer door je haar te halen, of het staat alweer recht omhoog. En slecht weer? Dat helpt ook niet bepaald mee.

11. Na een regenbui zie je er uit als een doorweekte kat. Je haar hangt als slierten spaghetti langs je gezicht, en die klitten? daar zeg je ‘u’ tegen.

Bronnen: Buzzfeed, elitedaily, huffingtonpost | Beeld: iStock