Lifestyle

All the single ladies! Dit is waarom het single leven geweldig is

Op Facebook zie je alleen maar #couplegoals foto’s en op verjaardagen word je elke keer gebombardeerd met de vraag, “Heb je nu een vriendje of nog steeds niet?”. Het wordt steeds lastiger om vriendinnen te vinden die met je mee willen op vakantie, want ze gaan allemaal op vakantie met ‘hun love’. Maar hé, het is beste oké om single zijn. Je kunt ongestoord flirten met de barman en op vakantie wanneer je wil. Om de volgende redenen is het leven alleen zo slecht nog niet…

1. Jij bent jouw prioriteit
Ben jij al die ‘You are my #1’-foto’s ook zo zat? Dat is niet gek, want jij bent jouw eigen #1 en dat is helemaal prima. Je hebt genoeg tijd en energie om je te focussen op jouw eigen dromen en doelen, er is helemaal geen tijd voor een vriendje.

2. Je hebt genoeg vrije tijd
Je staat versteld van hoeveel tijd jouw vriendinnen met hun vriendjes doorbrengen, waar halen ze die tijd vandaan? Jij werkt een dagje extra terwijl zij die tijd aan hun vriendje kwijt zijn. Wil je uit op zaterdagavond? Dan hoef je geen rekening te houden met zijn plannen en doe je lekker wat je wilt. Lang leve het single leven!

3. Je hoeft nooit eten te delen
Dit is waarschijnlijk de beste uit het rijtje. Niemand zit er toch op te wachten om zijn halve pizza te moeten afstaan? Op de een of andere manier hebben vriendjes altijd honger en verwachten ze dat jij jouw eten dan aan ze geeft… Gelukkig heb jij hier als single lady geen last van, jij eet lekker alles zelf op.

4. Jij bent in controle
Jij bent de enige die de controle heeft over jouw geluk. Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar zie het zo: je hebt geen vriendje die jouw mood omgooit met zijn vervelende gedrag. Boyfriend trouble is vaak de reden achter een slecht humeur, daar heb jij gelukkig niet mee te maken.

via GIPHY

5. Je hebt nooit heimwee
Als jij op vakantie bent hoef jij je nergens zorgen over te maken, je geniet lekker. Van heimwee heb je geen last, jij hebt namelijk niemand om te missen. Het klinkt misschien een beetje eenzaam, maar het is juist heerlijk!

6. Je mag erop los flirten
Jij hoeft je nooit in te houden omdat je thuis nog een vriendje hebt zitten. Nee, jij flirt er lekker op los. Je hoeft nooit een knappe jongen te laten gaan, jij neemt het er lekker van. Eerlijk is eerlijk, uitgaan is een stuk leuker als je single bent. “All the single ladies, all the single ladies…”

via GIPHY

7. Je bespaart geld
Al het geld waar je zo hard voor werkt geef je uit aan jezelf, en dat geeft een heerlijk gevoel. Jouw mond valt open als je hoort hoeveel geld jouw vriendinnen uitgeven aan Valentijn-cadeaus. Jij kunt van dat geld een Naked palette en twee festivalkaartjes kopen, yay!

8. De vrijheid
Last but not least: de vrijheid van het single leven. De toekomt staat nog open en de wereld ligt aan je voeten. Alles wat je doet kies je zelf zonder rekening te hoeven houden met een extra persoon. Op reis naar Azië? Ga je gang. Verhuizen naar de grote stad? Niemand die je tegenhoudt.

via GIPHY

Beeld: iStock