Lifestyle

7 gekke trucjes waardoor hij je aantrekkelijk vindt

We willen het allemaal: de aandacht trekken van die knappe jongen in de club, de leukste jongen uit je klas of die sexy collega. Al doe je nog zó je best, het werkt niet altijd. Je vraagt je af waarom hij geen oog voor je heeft en wél voor anderen, whats wrong?! Gelukkig zijn er een aantal simpele trucjes waardoor hij meteen aandacht voor je heeft. Dit zijn de meest gekke en effectieve manieren om ervoor te zorgen dat hij op je afstapt.

Draag rood
Het klinkt heel cliché, maar het werkt echt. Onderzoek heeft uitgewezen dat 56% van de mannen eerder een vrouw benadert als ze rood draagt. Mannen reageren nu eenmaal op kleur, meestal zonder dat ze het door hebben. Deze truc wordt al eeuwen gebruikt, we laten mannen gewoon hun instinct volgen.

Nude lippen
Rood werkt goed, maar niet op de lippen. Mannen zien liever een nude of licht roze kleur, een schattige kleur dus. Onderzoek heeft aangetoond dat mannen beter reageren op vrouwen met neutrale lippen. Trek dus een rood topje aan, maar houd de lippen casual. Bovendien heeft hij ook geen zin in rode lipstick all over the place, als je snapt wat we bedoelen…

Lach veel
‘A smile is the best thing you can wear’ is een van de meest afgezaagde quotes ooit, maar wel waar. “Een vriendelijke en aanspreekbare vrouw ziet eruit alsof ze open staat voor ontmoetingen, daarom stappen mannen daar sneller op af,” vertellen de onderzoekers van de Universiteit van Cambridge. Lach dus wat in de rondte, hij vindt het hartstikke sexy.
Glanzend haar
Niets ziet er gezonder en mooier uit dan een bos glanzend haar. Als jij de club binnenkomt met jouw shiny lokken merkt hij dit meteen op. Mannen vinden het onwijs sexy als jouw haar er verzorgd en gezond uitziet, de glans mag dus niet ontbreken. Met deze spray breng jij binnen no time glas in jouw haar, easy does it.

Kies de juiste parfum
Volgens experts zijn zoete bloemige, amber-, vanille- en poederachtige noten in parfum het meest sexy. Spray daarom een luchtje op met een van deze geuren en je windt de mannen zo om je vinger. Chanel No. 19 Poudre en Chloé zijn volgens de experts sexy geuren, ze zijn zoet en poederig.

Express yourself
Beweeg jij vaak je hoofd als iemand praat of als je zelf praat? Dan ben jij ontzettend sexy. Mannen vinden vrouwen die mee knikken, schudden of knipogen aantrekkelijker dan vrouwen die minder expressie tonen. Onderzoekers van de Universiteit van Bristol vertellen dat deze expressie betekent dat je extravert bent, dit vinden jongens erg leuk.

Show je polsen
Niet omdat polsen zo geweldig mooi zijn, maar omdat de klieren in je polsen feromonen afgeven die gevoelens van aantrekking oproepen bij anderen. Het kost je geen extra moeite en je wint zijn aandacht ermee, wat wil je nog meer?

Bang dat je iets fout doet? In dit artikel lees je wat mannen juist níet sexy vinden.

Bron: allure.com, stylecaster.com | Beeld: iStock