Lifestyle

Girls Issues: ‘Ik ben verliefd en voel me daar heel raar bij’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op een jongen en niet weet hoe ze zich daarbij moet voelen. 

Hi Girlscene,

Ik ben al een tijdje verliefd op een jongen en hij weet het ook. Laatst heeft mijn beste vriend een berichtje naar hem gestuurd waarin stond dat ik niet meer verliefd op hem ben. Toen heeft hij teruggestuurd: ‘Oh.. Om eerlijk te zijn maakte ze wel een kans bij mij’. Nu weet ik niet echt hoe ik me erbij moet voelen… Ik voel me een beetje als een voorwerp, maar ik vind hem nog altijd superleuk. Hopelijk kunnen jullie mij een beetje helpen!

xoxo anoniemHi Anoniem,

Je verkeert eigenlijk in de ideale positie. Zie het zo: hij denkt niet dat je hopeloos verliefd op hem bent en hij heeft toegegeven dat hij jou wel ziet zitten. Je hebt nu vrij spel, maak daar gebruik van. Zoek contact met hem, je hebt niets te verliezen. Als je écht zeker wil weten of hij je leuk vindt, lees dan dit artikel.

Als je het wat duidelijker wilt aanpakken app je hem direct. Zeg dat jouw vriend een kinderachtige grap uithaalde en dat je hem wél leuk vindt. Stel voor om eens wat te gaan doen, zo leren jullie elkaar beter kennen. Je kunt pas beslissen of je hem echt leuk vindt als jullie een paar keer wat hebben gedaan. Ontdek of jullie een klik hebben, dit is erg belangrijk. Geen idee wat jullie moeten doen op jullie afspraakje? Hier vind je een aantal leuke ideeën.

Heel veel succes!

Liefs, Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock