Celebs

Spraakmakende breakups: deze celebkoppels haalden 2018 niet

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan de relatie van menig celeb. 2017 is een liefdevol jaar geweest, maar ook een jaar vol breakups en haatdragende exen. Want van wie heeft Kylie Jenner nu een kind? En blijft Meek Mill uithalen naar zijn ex Nicki Minaj? Pak er alvast een lekker kopje thee bij, want hier komt alle relatiedrama rechtstreeks uit Hollywood. Ben je er klaar voor?

Er is weer een jaar voorbij, een jaar vol celebdrama en breakups. De volgende breakups waren het meest spraakmakend. 

1. Selena Gomez & The Weeknd
Celeb breakups
Met stip op nummer één (hoe kan het ook anders): Selena en Abel, oftewel The Weeknd. Selena is meer dan een jaar samen geweest met de bekende artiest. De twee gingen uit elkaar omdat ze allebei een druk schema hebben en dat niet te combineren viel. Dat Justin terug wilde komen in Selena’s leven vond The Weeknd niet prettig. Dat snappen we nu wel! We weten allemaal hoe het er nu voor staat: Jelena is back! 

2. Kylie Jenner & Tyga
celeb breakups

Het lijkt eeuwen geleden dat Kylie Jenner met rapper Tyga ging, toch is het minder dan een jaar geleden dat de twee uit elkaar gingen. Na een turbulente relatie (en heel wat gekochte auto’s) verder bleek het toch niet te werken tussen de twee. Kylie ging verder met rapper Travis Scott, waar ze nu een kind mee heeft. Of is de baby toch van Tyga?

Monica Geuze & Lars Veldwijk
Celeb breakup

Ondanks dat de twee nu in blijde verwachting zijn, is het een tijdje uit geweest het afgelopen jaar. Ze hadden beide een druk leven en dat Lars in het buitenland voetbalde was de druppel: ze gingen uit elkaar. Gelukkig hebben de twee het in juni weer bijgelegd. Ze laten er geen gras over groeien, want hun eerste kindje is nu onderweg. 

Nicki Minaj & Meek Mill
celeb breakups
Het rapperkoppel wilde blijkbaar een frisse start maken, ze begonnen het nieuwe jaar met een breakup. De twee gingen in het begin van 2017 uit elkaar. Het lijkt erop dat de twee nog weleens flink naar elkaar uithalen in hun nummers. Nicki Minaj ging verder met rapper Nas, maar ook deze relatie is onlangs beëindigd. Zouden er dan toch nog diepgewortelde gevoelens voor Meek Mill zijn?

Blac Chyna & Rob Kardashian 
Celeb breakups

In februari zijn Blac Chyna en Rob Kardashian (alweer) uit elkaar gegaan. Ze waren verloofd en hebben samen een jong dochtertje, dat heeft de relatie helaas niet kunnen redden. Het is een groot rommeltje van rechtszaken tussen de twee. Blac klaagt Rob en zijn familie aan voor de uitgelekte naaktfoto, terwijl Rob en Kylie een aanklacht indienen tegen Blac. It’s complicated…

Enzo Knol & Dee
Celeb breakups

In een heftige video op YouTube kondigden Dee en Enzo aan dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. Er werd veel gehuild, maar ook gelachen. De break was echter niet van lange duur, op 5 december lieten de twee enthousiast weten weer een relatie te hebben. Daar zijn wij best wel blij om, want er is geen Enzo zonder Dee. 

Bron: seventeen.com, ad.nl, capitalxtra.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀