Beauty

Make-uplovers opgelet: Deze 16 dingen herkennen jullie sowieso

Wij make-upjunkies geloven niet in God en de hemel, maar in NikkieTutorials en Sephora. We dromen van een make-up stash vol Naked palettes, Kylie lipkits en Becca highlighters. We sparen al jaren voor een Pinterestwaardige make-uphoek. Uitgaan zonder nepwimpers? Echt niet! En contouring is volgens jou de beste uitvinding sinds het internet. De volgende zestien dingen herken jij als make-upjunkie sowieso.

– Je stopt voor $787,35 aan spullen in jouw Sephora-mandje om het uiteindelijk toch niet te kopen. Je bent bijna in staat om een lening af te sluiten bij DUO zodat je al deze mooie producten kunt bestellen.

– Je wordt nergens gelukkiger van dan een perfect gelukte make-uplook. De eyeliner is gelijk, de wenkbrauwen symmetrisch en de highlighter on fleek. Jouw dag (of avond) kan nu al niet meer stuk.

via GIPHY

– Je bent ontzettend benieuwd naar de Fenty Beauty producten, waarom zijn die nog niet in Nederland te koop?! De Trophy Wife highlighter is to die for. 

– Je kent alle Amerikaanse beauty-YouTubers en je gaat ontzettend lekker op de beef tussen Jeffree Star en Laura Lee. Ook ben je supertrots op ‘onze’ NikkieTutorials, wat heeft zij het ver geschopt!

– Je bent al lange tijd aan het sparen voor het ultieme make-uphoekje. Een spiegel met lampen erin staat bovenaan jouw wishlist, wat zijn die krengen duur! De IKEA Alex ladekastjes mogen ook zeker niet ontbreken…

– “WOW! Waar haal je al die tijd vandaan? Je moet er maar zin in hebben hè!” is een zin die jij vaak te horen krijgt. Ze moesten eens weten… Jij staat met liefde anderhalf uur eerder op om jouw make-up te doen.

– “Jij gaat zeker nooit zonder make-up de deur uit?” is ook vraag die je vaak naar je hoofd geslingerd krijgt. Als jij even snel naar Albert Heijn gaat doe je écht geen uitgebreide make-uplook hoor. Even tot tien tellen…

via GIPHY

– Het wassen van je kwasten is echt de ultieme guilty pleasure, het sop dat van je highlighterkwast komt is echt prachtig. Helaas duurt dit grapje altijd wel even, jij hebt maar liefst 46 kwasten te wassen…

– De een verzamelt voetbalshirts, jij verzamelt Naked palettes. Je kan niet wachten totdat het nieuwste palette uitkomt, maar je bent ook nog lang niet uitgekeken op het Naked Heat palette. En Naked 2 blijft toch jouw ultieme favoriet.

– Je wordt helemaal gek als je met het mascarakwastje tegen je ooglid botst en je uitgebreide ooglook verpest. Mental breakdown alert! Waarom jij?! Hier zit zoveel werk in. Goed, dan doe je het gewoon nog een keer opnieuw.

– Als jij terugkomt van een middagje winkelen zit je hele arm onder de swatches. Lipstick, oogschaduw, highlighters: alles zit erop. En ja, je hebt ook al die producten gekocht.

– Je vindt €45,00 aan boodschappen echt veel geld, maar €45,00 voor een Becca palette is geen probleem voor jou. Je swipet die pinpas langs het apparaat alsof het niets is. Een goede highlighter is grof geld waard!

via GIPHY

– Je hebt een mega voorraad make-up liggen, just in case. Als jouw favoriete foundation in de aanbieding is sla je er gelijk acht in en je gaat flink los tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat. Aan back-ups geen gebrek in jouw stash.

– Je baalt als een stekker wanneer jouw dure foundation op is. Je denkt terug aan al die keren dat je er teveel uithaalde en de restjes gewoon wegveegde, zo zonde! Je hebt zeker voor €10 aan foundation weg geswiped.

– Je kunt een product niet meer uit je hoofd krijgen totdat je het hebt gekocht. Het maakt niet uit waar je bent, het Anastasia Moonchild palette blijft maar door jouw hoofd dwalen. Of zal je toch het Aurora palette kopen? Of allebei?

– Je stuurt iedereen die op vakantie gaat op pad met een Sephora boodschappenlijstje. Hoe moet je anders aan die Huda Beauty lipkits, Fenty foundations en Tarte palettes komen? Ze zijn het inmiddels wel van je gewend en shoppen het met liefde voor je. Beeld: iStock