Lifestyle

Als klein meisje jij ging vroeger helemaal los op deze nummers

Dansen, zingen en luisteren naar muziek is van alle tijden. Iedereen heeft een andere muzieksmaak en dat is alleen maar leuk. Als klein meisje had jij waarschijnlijk een heel andere muzie smaak dan nu en zanggroepen als KUS en K3 waren dan ook helemaal hot. Ken jij deze meezingers nog van vroeger?

Djumbo – Boya Boya Bay
Ken jij dit heerlijke, zomerse nummer nog? Wij kennen dit in ieder geval nog helemaal uit ons hoofd “Oelala give me rumba mambo chacha
Aaiaajee at the boya boya bay
Oelala we are dancing in the moonlight
Aaiaaiaai let us party all night”

CH!PZ – Cowboy
Probeerde jij ook iedere keer weer de dansjes in de videoclips van CH!PZ na te dansen? Het nummer Cowboy is ons in ieder geval bij gebleven.

Lisa, Amy & Shelley – Fout Ventje
Bijna ieder meisje luisterde wel naar de zussen Lisa, Amy & Shelley. Zij wonnen in 2007 het Juniorsongfestival en hebben inmiddels ook al The Voice Of Holland gewonnen, meegedaan aan het Eurovisiesongfestival en Beste Zangers.

KUS – KUS gaat los
Wat was dit toch ook een heerlijk nummer. In je slaapkamer had je verschillende posters van deze groep boven je bed hangen en je kende alle nummers uit je hoofd.

Tess & Spetter – Mijn allerbeste vriend
De Nederlandse zangeres Tess won in 2005 het Junior Songfestival met het nummer ‘Stupid’. Hierna bracht ze het nummer ‘Mijn allerbeste vriend’ uit wat ging over een dolfijn die haar beste vriend was.

K3 – Oya Lélé
Wie K3 niet kent heeft zijn hele jeugd onder een steen gelegen, want deze meidengroep was in heel Nederland en België erg populair. De oude formatie Karen, Kristel & Katleen (later Josje) stopten er uiteindelijk mee en Klaasje, Hansje en Marthe namen het over.

M-Kids – Indianendans
Rond 2000 werd de Vlaamse meidengroep M-Kids opgericht met als inspiratiebron K3. Ken jij de Indianendans nog uit je hoofd?

Wil jij meer jeugdsentiment zien? Klik dan hier voor een artikel over speelgoed waar jij altijd mee speelde.

Beeld: Istock