Celebs

Memories: zo ziet de cast van Het Huis Anubis er nu uit

Als je het hebt over een mysterieus en vooral griezelig huis dan zie je ongetwijfeld Het Huis Anubis voor je. Deze jeugdserie heeft voor heel wat nachtmerries gezorgd, maar wat hebben we elke dag vol plezier aan de buis gekluisterd gezeten. Samen met Nienke, Fabian, Appie, Amber en de rest beleefden we bloedstollende avonturen. Want wat heeft zich allemaal afgespeeld in het mysterieuze huis? Genoeg. Dat bleek elke dag opnieuw uit de spannende afleveringen. Word je al nostalgisch? Als je benieuwd bent hoe jouw jeugdhelden er nu uitzien, klik dan verder. 

Succesvol

We zouden het zelf niet durven, maar Nienke en haar vrienden deinsden er niet voor terug om achter de verborgen geschiedenis van Het Huis Anubis te komen. Met succes, want hun avonturen zorgden voor enorm veel kijkers. Uiteindelijk zijn er vier seizoenen, twee bioscoopfilms, drie theatershows en heel veel merchandise gekomen. Het mag duidelijk zijn: Het Huis Anubis was een groot succes! 

Reünie

Of moeten we zeggen ís een groot succes? Het Huis Anubis is namelijk terug op de buis en te bekijken op Videoland. OMG! Ook zijn alle oude foto’s nagebootst en daarop is goed te zien hoeveel (of hoe weinig) de sterren in de afgelopen jaren zijn veranderd. Herken jij Fabian, Appie, Nienke, Amber en Mick nog? Kijk en vergelijk hieronder!

Toen 

View post on Instagram
 

 

Watch on YouTube

Appie Tayibi, Achmed Akkabi 

Achmed Akkabi speelde in de serie Appie Tayibi. Hij is inmiddels 37 jaar en heeft in de tijd na Het Huis Anubis, heel wat binnen weten te slepen. Hij was onder andere ‘Rachid de vakkenvuller’ in reclamespotjes voor Albert Heijn en was rechercheur ‘Bram’ in Moordvrouw. Ook presenteerde hij het kinderprogramma AVRO KunstQuest. Maar we kennen hem nu natuurlijk van de hitserie Mocro Maffia! Deze serie heeft hij bedacht en hij speelt zelf ook een van de hoofdrollen.

Appie toen 

View post on Instagram
 

Appie nu

View post on Instagram
 

Nienke Martens, Loek Beernink

In Het Huis Anubis speelde Nienke Martens (Loek Beernink) een grote rol. Er werd tijdens de serie zelfs een titelsong uitgebracht op haar naam. Na de soapserie sprak ze ook de stem in van ‘Dr. Larue’ in Horton en van ‘Prinses Pea’ in: Despereaux. Daarnaast speelde ze haar eerste hoofdrol in de film ‘Bloesem’. Vanaf het najaar 2010 presenteerde ze het programma Supernick op Nickolodeon. Inmiddels is de knappe Loek verhuisd naar Spanje waar ze de toneelschool in Barcelona heeft gevolgd. Helaas heeft ze geen Instagram, maar we vonden wel dit filmpje via een van haar oud Anubis-collega’s.

Nienke toen

View post on Instagram
 

Nienke nu

View post on Instagram
 

Amber Rosenbergh, Iris Hesseling 

Amber Rosenbergh, ook wel: Iris Hesseling, speelde haar eerste succesvolle rol in Het Huis Anubis. Iris heeft na de serie programma’s gepresenteerd voor Nickelodeon en was ambassadrice voor Kids for Animals. In 2017 begon ze met presenteren voor het spelprogramma ‘Snap’ op Nickelodeon. En daar liet ze het niet bij zitten dat jaar, want ze maakte ook bekend dat ze in verwachting was. Nu is ze moeder van niet één, maar drie super schattige kinderen! Mowi, May en Ava.

Amber toen

View post on Instagram
 

Amber nu 

View post on Instagram
 

Fabian Ruitenburg, Lucien van Geffen 

Fabian Ruitenburg had samen met Amber en Nienke de grootste rol in Het Huis Anubis. De drie acteurs hebben er het langst in gezeten van de cast. Na zijn carrière van de soapserie speelde hij in de korte films ‘Stop!’ en ‘Marechaussee’. In 2008 presenteerde hij ‘Solos TV’. Twee jaar later sprak Lucien de stem in van Suske in de luisterstrip van Suske en Wiske. En hij liet er geen gras over groeien. Hij was daarnaast namelijk ook nog te zien in een videoclip van de zanggroep Djumbo. Momenteel is hij Director of Partnerships en Community bij het bekende hotel: The Student Hotel. Ook heeft hij zijn bruine krullen ingeruild voor platinablond haar.

Fabian toen

View post on Instagram
 

Fabian nu

View post on Instagram
 

Mick Zeelenberg, Vincent Banić

In Het Huis Anubis speelde Vincent Banić: Mick Zeelenberg. Na de tv-serie speelde hij drie keer in de ziekenhuisserie: Spoed. En speelde hij een gastrol in het twintigste seizoen van ‘De kotmadam’. Vanaf september 2016 speelt hij ‘Guido II Van den Bossche’ in de VTM-soap: Familie. Die helaas niet te zien is op Nederlandse tv. Tegelijkertijd is de knappe Vincent werkzaam bij een Kroatisch restaurant. Mmm… hij kan waarschijnlijk dus ook nog eens koken. Hij is ook verloofd met zijn lieve vriendin!

Mick toen

View post on Instagram
 

Mick nu

View post on Instagram
 

Jeroen Cornelissen, Sven de Wijn

Sven de Wijn speelde de rol: Jeroen Cornelissen. Na zijn tijd bij Het Huis Anubis, ging Sven aan de slag bij GTST als verpleger. Hij ging daar aan de slag als opnameleider. En daar bleef het voor hem ook niet bij, want vanaf januari 2015 stond Sven in de musical ‘Soldaat van Oranje’. 

Jeroen (rechts) toen

View post on Instagram
 

Jeroen nu 

View post on Instagram
 

Noa van Rijn, Gamze Tazim

Na haar rol als ‘Noa van Rijn’ in Het Huis Anubis’, was het tijd voor een stoere film. Ze was namelijk te zien in de film: Gangsterboys. Niet lang daarna speelde Gamze in de serie ‘Van God Los’. In 2013 speelde ze de rol van de biseksuele verpleegkundige ‘Esra’ in de soap: Malaika. Daarnaast heeft ze ook nog eens in de beroemde serie ‘Celblok H’ een rol gespeeld. Druk, druk, druk.

Noa (links) toen

View post on Instagram
 

Noa (rechts) nu 

View post on Instagram
 

Patricia Soeters, Vreneli van Helbergen

Vreneli van Helbergen die in Het Huis Anubis Patricia Soeters speelde, stopte na de serie met acteren. Alleen in 2010 had ze een gastrol in het bekende: Flikken Maastricht. Daarna ging ze een wel een hele andere kant op. Vreneli ging namelijk werken als costumière voor de televisieserie ‘Moordvrouw’ in 2013 en de speelfilm ‘Helium’. Ze maakt nu kostuums voor verschillende filmproducties.

Patricia (links) toen

View post on Instagram
 

Patricia nu

View post on Instagram
 

Mara Sabri, Liliana De Vries

‘Een stil meisje’ werd Liliana’s rol in Het Huis Anubis ook wel genoemd. Haar carriere is na de soapserie heel hard gegaan. Ze had daarna namelijk onder andere gastrollen in de films: Voetbalvrouwen, Jeuk en Bluf. Liliana heeft ook in ‘Hartenstraat’ en ‘Bon Bini Holland’ gespeeld. In november 2013 speelde ze de rol van “Maria’ in de bioscoopfilm ‘Mannenharten 1 en 2’. Een overvolle CV dus.

Mara (rechts) toen

View post on Instagram
 

Mara nu

View post on Instagram
 

Joyce van Bodegraven, Marieke Westenenk 

Na de tv-serie volgden voor Marieke Westenenk veel goeds. Ze speelde een rol in ‘Komt een man bij de dokter’ en was in 2013 te zien in de komedieserie ‘Ik ook van jou’. Ook vertolkte ze een gastrol in de serie ‘Het kasteel van Sinterklaas & de bonte wensballon’. De actrice heeft blijkbaar nog veel meer in haar mars, want nu is ze aan het werk als ‘Casting Director’ bij het bedrijf: A Million Faces. Ze is ook nog steeds ingeschreven bij Talpa. You go girl. We kennen haar vooral als de asociale tokkievriendin van Tatta in Mocro Maffia. Ze acteert nu dus weer in een serie met oud-Anubis collega Achmed!

Joyce toen

View post on Instagram
 

Joyce nu

View post on Instagram
 

Ben jij ook benieuwd hoe de acteurs van Ned’s Survival Gids er nu uitzien? Kijk dan hier.