Celebs

Lil’ Kleine ligt onder vuur door bizarre actie met klein meisje

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lil’ Kleine ligt zwaar onder vuur door bizarre actie met klein meisje, Khloé Kardashian spreekt voor het eerst over haar zwangerschap en nóg een aanwijzing dat Cole Sprouse en Lili Reinhart een stel zijn.

‘Bescheiden’ is niet het woord waarmee je Lil’ Kleine zou omschrijven. De zanger leeft op grote voet en zijn luxe leventje laat hij graag zien aan zijn fans. Hij vaart op de duurste boten, maakt vrijwel elke dag een peperdure fles champagne soldaat en heeft een garderobe met enkel designerkleding. Maar zijn actie van deze week heeft veel mensen boos gemaakt. Op Instagram is te zien dat hij een klein meisje (nichtje? zusje? kindje van een vriend?) een pak geld meegeeft. “Omdat het kerst is, voor jou”, zegt Lil’ Kleine. Veel mensen vinden zijn actie ongepast. “Je zou een kind niet zoveel geld moeten geven”, luidt een reactie. 

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Khloé Kardashian heeft haar eerste interview gegeven sinds de aankondiging van haar zwangerschap. Ze mag het nieuws eindelijk van de daken schreeuwen! Khloé is zielsgelukkig met haar zwangerschap en vertelt er honderduit over. Khloé onthult dat ze zich in het eerste trimester niet zo goed voelde, en dat ze er binnenkort achterkomt of het een jongen of meisje is. Ook vertelt ze over haar trouwplannen met haar vriend Tristan Thompson. “Ik wil het wel, maar ik heb geen haast. Ik heb in het verleden al te veel haast gehad,” zegt Khloé erover, verwijzend naar haar huwelijk met Lamar Odom.

Hoop jij ook zo dat Cole Sprouse en Lili Reinhart – aka Jughead en Betty – in het echt ook een stel zijn? Er is nu nog een aanwijzing dat de twee in real life ook meer zijn dan alleen vrienden. De twee zijn namelijk gespot op een tropische vakantie op Hawaii. Daar hebben ze samen het nieuwe jaar ingeluid. How romantic! Voor zover bekend zijn er geen andere mensen of castleden bij. Hoewel de tortelduifjes nog niet intiem gespot zijn, lijkt een romantische vakantie ons genoeg bewijs dat er iets speelt tussen Cole en Lili.

Beeld: Brunopress