Celebs

Famke Louise komt met gloednieuwe versie van Op Me Monnie

Gisteren lekte het nieuwe nummer van Famke Louise en Lil’ Kleine uit (luister het nummer hier). Dat was niet de bedoeling, maar de kersverse zangeres kwam wél met een gloednieuwe versie van Op Me Monnie. Een heel bijzondere versie. Veel mensen vinden dit nummer namelijk stukken beter dan de originele versie. Waarom? Luister en oordeel zelf. 

Akoestisch
De originele versie van Op Me Monnie zit vol met catchy beats, maar de versie die Famke Louise gisteren uitbracht is juist heel simpel gehouden. De zangeres heeft namelijk een akoestische versie van Op Me Monnie gedropt. Zónder elektrische middelen dus, alleen met begeleiding van een gitaar. Hier komen de zangkunsten van Famke goed naar voren. 

Positieve reacties
De akoestische versie van Op Me Monnie heeft veelal positieve reacties gekregen, in tegenstelling tot de eerste versie. “Heel eerlijk… Veel leuker dan de eerste,” laat een fan weten op YouTube. “Goed gedaan Famke, nu ziet iedereen dat je goed kunt zingen,” luidt een andere reactie. Wat vind jij ervan? Luister het nieuwe nummer hieronder:  

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀